Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinek az elérhetetlen nő kell?
Minél tovább húzza egy nő az ismerkedési, randizási fázist annál jobban megakarják a férfiak maguknak szerezni a nőt? Egy kapcsolat akkor lesz erős és hosszú távú, ha nem sietnek el a felek semmit és jó alapot ezáltal megteremtik. De manapság mindenki felgyorsított verzióban éli meg a párkeresést mindent rögtön akar mindenki utána meg csodálkoznak, hogy nem lesz belőle egy épkézláb kapcsolat.
Manapság ha egy nő komoly kapcsolatot akar játssza az elérhetetlent vagy felgyorsított üzemmód is lehet célra vezető?
Minden a párválasztáson múlik. Ha jó embert választasz mindegy hogy az első randin szexeltek vagy csak 1 év udvarlás után. (De azért az első randi inkább maradjon az ismerkedésé...)
Én konkrétan egyik kapcsolatomból léptem át az újba. És már menyasszony vagyok.
Nekem komoly kapcsolatom és komoly udvarlóm eddig csak abból lett, amikor mindenbe belesz.rva magasról, előbb volt szex, mint randi. Ezekből több éves élettársi kapcsolatok lettek... Ha igyekeztem tartani magam, és hetekig randi, akkor a végén leléptek szex után.
Szerintem teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, ha nem vesznek komolyan, akkor nem vesznek komolyan 4 hét múlva se. Ha pedig valaki akar, akkor is akar, ha szexelsz vele.
Szerintem minden kapcsolatnak megvan a maga dinamikája, tempója, ez esetenként más és más.
Van ahol ugyanaz az ember, egy hónapokon át tartó ismerkedési fázison megy át, és utána lesz kapcsolat. Majd a következő kedvessel sokkal gyorsabban haladnak.
Szerintem jobb esetben érzi az ember, hogy kivel mennyire kell haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!