Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden férfinek az elérhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfinek az elérhetetlen nő kell?

Figyelt kérdés

Minél tovább húzza egy nő az ismerkedési, randizási fázist annál jobban megakarják a férfiak maguknak szerezni a nőt? Egy kapcsolat akkor lesz erős és hosszú távú, ha nem sietnek el a felek semmit és jó alapot ezáltal megteremtik. De manapság mindenki felgyorsított verzióban éli meg a párkeresést mindent rögtön akar mindenki utána meg csodálkoznak, hogy nem lesz belőle egy épkézláb kapcsolat.

Manapság ha egy nő komoly kapcsolatot akar játssza az elérhetetlent vagy felgyorsított üzemmód is lehet célra vezető?

2017. aug. 30. 09:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Minden a párválasztáson múlik. Ha jó embert választasz mindegy hogy az első randin szexeltek vagy csak 1 év udvarlás után. (De azért az első randi inkább maradjon az ismerkedésé...)

Én konkrétan egyik kapcsolatomból léptem át az újba. És már menyasszony vagyok.

2017. aug. 30. 09:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Részigazságok...nálam nincs ilyen gond. Volt akit nem tudtam megszerezni, de mindig én magam húztam meg a határvonalat, hogy meddig nyújtsam a rétestésztát. Az "elérhetetlen" ezért nem sokáig kell, remélem érted..m
2017. aug. 30. 09:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme az "elérhetetlen" játszásának, ha komoly kapcsolatban gondolkodik a nő. Nem ettől lesz megalapozott egy párkapcsolat. Persze az udvarlási szakaszban felthetően a férfi mindent meg fog tenni a nőért, és a nő kiélvezheti az elkényeztetést, de jó esély van arra, hogy miután a férfi megkapta a nőt, eltűnik mint a kámfor. Rengetegen férfi csinálja ezt a "csakazértis" elv alapján. Szóval az effajta játszmák sosem vezetnek jóra...
2017. aug. 30. 09:48
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hogy mire? Ha csak a csajt látja benne, aki külsőre nagyon bejön, akkor nem kell, hogy elérhetetlen legyen, sőt igazából az a jó, ha minél gyorsabban sikerül megszerezni. Ha viszont társat keres, akkor pont az ellentettje igaz. Csak a nagyon öntelt illetve buta férfiak gondolják azt, hogy "bár nekem könnyű volt megszerezni, de másnak ez nem fog sikerülni, mert én vagyok a király", a legtöbben tisztában vannak vele, hogy ha nekik ilyen gyorsan ment, akkor mások ugyanilyen gyorsan sikeresek tudnak lenni. Egy ilyen nő viszont társnak nem kellene, max. dugópajtinak.
2017. aug. 30. 09:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem komoly kapcsolatom és komoly udvarlóm eddig csak abból lett, amikor mindenbe belesz.rva magasról, előbb volt szex, mint randi. Ezekből több éves élettársi kapcsolatok lettek... Ha igyekeztem tartani magam, és hetekig randi, akkor a végén leléptek szex után.

Szerintem teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, ha nem vesznek komolyan, akkor nem vesznek komolyan 4 hét múlva se. Ha pedig valaki akar, akkor is akar, ha szexelsz vele.

2017. aug. 30. 10:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki sokáig húzza az ismerkedést, az egyrészt szerintem unalmas, másrészt én ezt már játszmázásnak tartom. Nem azt mondom, hogy már az első vagy a második randin legyen szex, de azt kifejezetten utálom, ha egy nő kéreti magát, vagy ha hetekig húzza a (következő) találkozást, hogy most ezért nem jó, most azért nem jó stb. Azt sem szeretem, ha valaki adja a megközelíthetetlent, és mondjuk első randin nem lehet eljutni pl. a kézfogásig, meg csigatempóban kellene haladni akár az első csókig is, és várjak hónapokig, mire az illető eldönti, hogy mit is akar. Egy normális, értelmes felnőtt ember szerintem be tudja látni, hogy senki nem fog rá hónapokat várni, nem azért, mert felgyorsult a világ, hanem azért, mert van még rajta kívül x+1 másik nő a világon, plusz nekem az az elvem, hogy ha valakivel kölcsönösen akarunk egymástól valamit, akkor azért ne egy fél év múlva jussunk már el odáig, hogy meglegyen az első csók. Nem kell elkapkodni semmit, de nem is érdemes a végtelenségig húzni.
2017. aug. 30. 10:32
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem.
2017. aug. 30. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Nincsen elérhetetlen nő.
2017. aug. 30. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
nem
2017. aug. 30. 11:54
 10/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem minden kapcsolatnak megvan a maga dinamikája, tempója, ez esetenként más és más.

Van ahol ugyanaz az ember, egy hónapokon át tartó ismerkedési fázison megy át, és utána lesz kapcsolat. Majd a következő kedvessel sokkal gyorsabban haladnak.

Szerintem jobb esetben érzi az ember, hogy kivel mennyire kell haladni.

2017. aug. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!