Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Miért csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Miért csak akkor nézitek el egy férfinek a bunkóságát, ha az jól néz ki?

Figyelt kérdés

2017. aug. 3. 08:20
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Irigy vagy, vagy mi? :D
2017. aug. 3. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

A (nem túl nagy) hibáit, csak annak a férfiaknak nézem el, akit szeretek.

De, hogy bunkó legyen, azt senkitől nem tűröm el, tőlem nézhet ki bárhogy, lehet bárki.

2017. aug. 3. 08:23
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Mert nekik jól áll. Tudod a tipikus csibészes, helyes pasi karakter, akivel a csaj tud hülyülni, miközben csillognak a szemei a szerelemtől (más szóval vakon szerelmes belé). Ezzel szemben, aki külsőre nem vonzó, az nem tudja elrejteni a személyiségbeli hibáit, illetve nem tudja azt a javára fordítani, hogy az is hozzáadjon valamit az egyéniségéhez, így könnyebb megbélyegezni egy jellegtelen bunkónak. Száz szónak is egy a vége: A klasszikus kettős mércéről van itt szó.
2017. aug. 3. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Válaszol egy lány is, de a többi férfi hozzászóló úgyis le fog szavazni, pedig lányokhoz szólt a kérdés, nem hozzájuk:

Én senkinek nem nézem el, ha bunkó.

Egy példa: randim lett volna egy nagyon helyes sráccal, tényleg az a fajta, akiért bolondulnak a lányok. Megbeszéltük a találkahelyet. Fél órát vártam, nem jött. Utána írt ilyen-olyan kifogásokat, hogy miért nem tudott időben odaérni, fussunk neki mégegyszer. Mondtam neki, hogy kössz, nem.

2017. aug. 3. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
igazad van hármas.
2017. aug. 3. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Én senkinek nem nézem el a bunkóságot. Se férfinak, se nőnek, se szépnek, se csúnyának, mivel én magam elég nyers típus vagyok, ketten már too much lennének.
2017. aug. 3. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Megint csak azt tudom mondani, amit már egy kérdésnél leírtam. Sokaknál egyenértékű a bunkósággal, ha valaki kicsit kekeckedik, viccelődik, csipkelődik, vagy lazább a másikkal. Ez nekem is imponál, főleg, ha tetszik a másik külsőre is. Az a baj, hogy sokaknak "normálisnak" lenni egyet jelent azzal, hogy nyalj be a nőnek tövig, meg bánj vele úgy, mintha az alattvalója lennél. És aki kicsit is haveribban áll hozzá, vagy kicsit a maga szintjén kezeli és nem emeli piedesztára, az már bunkó.

A tényleges bunkóságot én sem viselem el, akárhogy néz ki az illető. De azt, ha kicsit feszegeti a határokat, szeretem. Nincs abban semmi tiszteletlen, legalább nem érzem folyamatosan azt, hogy az egész viselkedése arra épül, hogy nekem akarjon benyalni vele, meg megfelelni. Senki sem szereti a kalaptartós bólogató ebeket. :)

2017. aug. 3. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Vesztem már össze úgy általam és mások által is jónak tartott pasival a tahósága miatt,hogy hónapokig nem is köszöntünk egymásnak.Irritál,ha valaki bunkó.Felőlem nézhet ki bárhogy,ha nem tisztel,mehet a f..szba.Persze nyilván,ha tetszik,több mindent elnézek neki...de ezt nem.Talán ezért is vagyok többek közt egyedül.
2017. aug. 3. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kettős mérce, Kérdező. Ugyanez van a kövérséggel.

Mi a különbség aranyos maci, és dagadt hájfej között? Az egyiknek van Ferrárija, a másiknak nincs.

'Nuff said.

2017. aug. 4. 03:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszadónak van igaza, zöld pacsit kapott!!!

Kérdező, az az oka, hogy a nők szemében a külső és a vagyon jelenti az értéket. A belső értékekre meg magasról szarnak egy nagyot. Láthatod, ha valaki jóképű vagy gazdag, lehet akármilyen szemétláda gazember, mindig lesz nője úgyis ha nincs semmi belső értéke. Ezt a kamurizsát a kémiáról meg a személyiségről csak az itteni provokátorok terjesztik, kb. annyi valóságtartalma van, mint a zsindexes cikkeknek.

Lehet engem is lepontozni ha fáj az igazság :D beismeri úgyse fogjátok, mert az ugye derogál.

2018. okt. 28. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!