Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 43 éves férfinek csak kaland...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

43 éves férfinek csak kaland miatt kell 21 éves lány?

Figyelt kérdés

Szóval mindketten elég aktívak vagyunk instagrammon viszont most csináltunk először közös képet, ő viszont nem teszi ki mert azt mondja hogy nem magamutogató fajta.

Ezt egyébként teljesen meg is érteneém, csak hogy van instán 500+ bejegyzése férfi létére azért ez is nem valami megyőző, félik azért nem rakja ki mert egyedülállónak akar tűnni és tovább csajozni, vagy valaki olyat keresni aki korban passzol hozzá.

Azt is mondta hogy kicist túl intim kép de szerintem egyáltalán nem az, esetleg aki nagyon kedves és szeretne segíteni ezt meg is mutathatnám pmben és megbeszélhetjük mert lehet neki van igazi, de mondom én nagyon tartok tőle hogy ez amiatt van mert szabadnak akar látszani.

2017. jún. 23. 12:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Na mutasd.

30/f

2017. jún. 23. 12:12
 2/22 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép ide is, de semmi pzitívat nem gondolok egy ilyen emberről.
2017. jún. 23. 12:14
 3/22 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Abból, hogy ki akarja-e teregetni ország-világ elé, hogy neki most van barátnője, még semmit nem lehet a szándékaira következtetni. Én például soha nem tettem ki egy közösségi oldalra se közös képet (mondjuk amúgy se szoktam telespamelni az üzenőfalat a képeimmel), pedig soha nem akartam titkolni a barátnőmet, és soha meg nem fordult a fejemben, hogy csak kihasználjam.
2017. jún. 23. 12:14
 4/22 A kérdező kommentje:
bocsi de aki így egyértelműen csak kiváncsiságból rám szúr egy "na mutasd"-ot, és egyáltalán nem segíteni akar, annak nyilván nem küldök.
2017. jún. 23. 12:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Nekem aztán tök mindegy, akkor ne küldj. Annyira nem érdekel, nem férfi vagyok. :D

Attól még a véleményem nem változik. 43 éves férfi húzgál egy 21 éves lányt, meg instázik. Nem magamutogató, de 500+ bejegyzése van, hagyjuk már. Nem akarja felvállalni. Vagy azért, mert tovább akar csajozni, vagy ő is érzi,. hogy ez baromira nem oké.

2017. jún. 23. 12:22
 6/22 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Lehet hogy csak még korainak tartja kitenni, ha kapcsolat elején vagytok. Kivancsi vagyok a kepre, de ha nem küldesz sem baj, de ird mar meg mut mondott, miert latja tul intimnek. /pl ágyban fotózottat megértem hogy nem tesz ki/.
2017. jún. 23. 12:38
 7/22 anonim ***** válasza:

21 éves lány nem igazán tudom mit adhat egy felnőtt férfinak, nyilvánvaló dolgokon kívül.

Ráadásul, ha egy emberre jellemző, hogy sokat posztol, de pont téged nem vállal fel, azért az fura. Ha nem lenne közösségi médiás, akkor szerintem érthető lenne, de így nem annyira.

2017. jún. 23. 12:41
 8/22 anonim ***** válasza:
Én 42 vagyok, van egy-két gondolatom... Küld.
2017. jún. 23. 12:45
 9/22 anonim ***** válasza:
szia,először é is arra gondolnék,amire te. de lehet,hogy tényleg olyan a kép,küldd el,és majd megnézem. meg az is fontos lehet szerintem hogy mióta vagyok együtt.
2017. jún. 23. 12:49
 10/22 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondoltál mikor vele kezdtél? Hogy vele fogod leélni az életed? 22 év van köztetek, mégis mit vártál? Szórakozásnak jó vagy neki.
2017. jún. 23. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!