Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 43 éves férfinek csak kaland...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

43 éves férfinek csak kaland miatt kell 21 éves lány?

Figyelt kérdés

Szóval mindketten elég aktívak vagyunk instagrammon viszont most csináltunk először közös képet, ő viszont nem teszi ki mert azt mondja hogy nem magamutogató fajta.

Ezt egyébként teljesen meg is érteneém, csak hogy van instán 500+ bejegyzése férfi létére azért ez is nem valami megyőző, félik azért nem rakja ki mert egyedülállónak akar tűnni és tovább csajozni, vagy valaki olyat keresni aki korban passzol hozzá.

Azt is mondta hogy kicist túl intim kép de szerintem egyáltalán nem az, esetleg aki nagyon kedves és szeretne segíteni ezt meg is mutathatnám pmben és megbeszélhetjük mert lehet neki van igazi, de mondom én nagyon tartok tőle hogy ez amiatt van mert szabadnak akar látszani.

2017. jún. 23. 12:07
1 2 3
 11/22 Bence_ ***** válasza:

Magadra figyelj!

Neked így jó vele?

Valamilyen oka biztosan van, hogy nem vállal fel. Ezt ő tudja. Neked így megfelel?

2017. jún. 23. 12:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Itt válaszolok :

Én azt a képet nem raknám ki.

42f.

2017. jún. 23. 12:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Telefonról vagyok, ezért nem írtam hosszan.

30/f

2017. jún. 23. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a keptol fugg. Megmutatod nekem is?
2017. jún. 23. 13:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Gondolom letiltottál azért nem válaszolsz de akkor írom ide:

ne haragudj nem akartalak megbántani, de a lényeg: IGEN A KÉP LEHET A GOND

látszik a fején hogy oda van érted, és élvezi ezt az extrémnek nevezhető kapcsolatot (ami messze nem a kor miatt extrém) csak egyszerűen azért a nagyközönségnek nem akarja megmutatni hogy nálatok ha valami baj van ő bújik a te hátad mögé, és te csapod őt a hónod alá vagy ülteted az öledben, márpedig ezek egyértelműen lejönnek erről a képről.

Ő egyébként ezt tuti élvezi csak nem akarja hogy az ismerősei is tudják.

2017. jún. 23. 13:24
 16/22 anonim ***** válasza:
De jó lenne, ha ezek a facebook, instagram meg a hozzájuk hasonló szenny oldalak egyszerűen eltűnnének a föld színéről, de úgy végérvényesen.
2017. jún. 23. 13:28
 17/22 anonim ***** válasza:

fél hogy azt hinnék hogy felbérelt egy női testőrt :D

Egyébként páratlanul szép lány vagy, ne izgulj a társkereséssel nem lesznek gondjad ha ő nem is jön össze, de tuti hogy csak emiatt nem rak ki.

Ilyen lányra nem lehet nem büszkének lenni *.*

2017. jún. 23. 13:32
 18/22 A kérdező kommentje:

te írtad hogy csak bútorpakoláshoz tart nem?

Köszi nem kellenek a bókok :P

2017. jún. 23. 13:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés szerintem hogy a férfinek minek kell egy 22 évvel fiatalabb. Hanem az hogy neked minek kell egy apád korabeli férfi? Később ez nagy problémát fog okozni.

Egy férfi nyilván élvezi ha tettszik egy fiatal nőnek, nem is akarom most őt megítélni... Meg téged sem... mert a ti dolgotok. Ha nektek így jó ám legyen.

De a legtöbben ezt elítélik, és valóban nem mindennapi.

Kérdésedre a válasz, nem hiszem hogy minden férfi csak a szexért hajtana.

2017. jún. 23. 14:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Valaki, akinek elküldte a csaj a képet, töltse már fel, és linkelje be :D
2017. jún. 23. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!