Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha egy lány csak egy éjszakára kell nektek, de?
Arról van szó, hogy barátnőm középsuliban teljesen bele volt zúgva egy osztálytársunkba. Úgy tűnt, a fiúnak is tetszik, de mégis eltelt úgy négy év, hogy az égvilágon semmi nem volt köztük, csak flörtölgettek. Aztán leirettségiztünk, és elváltak útjaik. Barátnőm azóta is ezután a srác után epekedett. Eltelt majdnem 2 év azóta, hogy utoljára találkoztak, nem is beszéltek ez idő alatt. Most viszont összefutottak egy másik városban, ahol barátnőm tanul. A srác csak rokonlátogatóba ment, vagy haverjához vagy már nem tudom, a lényeg, hogy összefutott, és elbeszélgettek. A végén összemelegettek, és hát megtörtént a dolog. Barátnőm szerint nagyon jó volt, egész éjszaka csinálták, stb., stb., meg amúgy is szokták dicsérni a "tudományát", szóval reménykedik benne, hogy bár a távolság miatt ez egy éjszakára szólt, a srác azért még gondol rá, sőt, akár fel is költözne oda miatta.
Nem tudom, mekkora realitás van ebben, főleg hogy a srác amolyan lányok kedvence...ezért aggódok, hogy szerintem csak egy éjszakát akart barátnőmtől. Vagy ha tényleg csak ennyire kellett volna neki, bepróbálkozott volna a 4 év alatt?
8: Édes Istenem, mennyire naiv. Nem. Megdugta azt csókolom. Nem lesz folytatás. Ha annyira érdekelte volna a srácot, akkor nem most találkoztak volna először.
Aztán egy lány lehet akármilyen az ágyban; ha nem akarok vele lenni, akkor nem leszek vele, max megfektetem. Ennyire egyszerű. Ráadásul tartós kapcsolatokat alapból nem akarok ilyen könnyen megszerezhető lányokkal/nőkkel kialakítani.
Ha egy lány van a láthatáron,miért kell egyből betámadni itt minden kanos fa.znak?
Szánalmas,ami ebben a kategóriában megy.Leírom,hogy "L" és 5 perc múlva minimum 10 üzenet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!