Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig lehet egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet egy férfinek eljátszani a szobabérlő, csórót Budapesten?

Figyelt kérdés

Hány éves korban lesz az, hogy egy nő már úgy tekint egy férfira mint potenciális családalapító apajelöltre, akinek nem elég az, hogy szobát bérel Pesten? És persze mindemellett olyan fizetése is van (150 ezer forint).

Vagy igaz ez a mondás, hogy a mai világban egy férfi a 40es éveiben is bőven ráér még családot alapítani? Míg egy nőt ugye hajt a biológiai órája?

2017. jún. 16. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Rá ér a férfi 40éves koráig, de addigra nagyház, nagy kocsi, nyaraló az ALAP! Nem a f@$zverés, bulizgatás, nyaralgatás, fesztiválozás 0-24-ben! Mert ha akkor is egy ilyen csóringer, szobás lúzer leszel akkor életed végéig az maradsz.
2017. jún. 16. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

El kell hogy keserítselek. 20 év fölött tudat alatt,vagy tudatosan már mindenki a potenciális apát is látja benned.

És nem ér rá 40évesen,mert nem akarja hogy összesúgjanak majd a diplomaosztón,hogy na mi van,a nagypapa is eljött?..

2017. jún. 16. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

vannak nők, akinek belefér a proli élet, és vannak nők akiknek nem.

vannak olyanok is akiknek elvárás a férfi egzisztenciája, és vannak olyanok akiknek ez nem elsőrendű szempont.

erre a kérdésre nem is lehet normális választ adni...

2017. jún. 16. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Bocs de a kérdést se értem. Ha egy nő szexkapcsolatot keres, akkor azt megmondja. De a legtöbb nő, mikor párt keres, akkor nem azért teszi, hogy legyen pár évig valaki akivel dugnak meg bulizgatnak, hanem olyan párt keres, akivel családot alapíthat. Hányok az olyan pasiktól, akik éveken át hitegetik a nőket, meg megjátsszák magukat, aztán mikor komolyra fordulnak a dolgok, akkor megpattannak. A nő meg ott áll a harmincas éveiben meglőve és kifut az időből.

Addig játszod a "szobabérlő, csórót Budapesten" ameddig akarod, de legyél őszinte a partnereiddel és ne pazarold az idejüket, ha mások az elképzelések a jövőre nézve.

2017. jún. 16. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
25 évesen vettem meg a saját lakásom hitelre, Budapesten. Utána találkoztam a párommal, aki "csóró szobabérlő" volt. 6 éve élünk közös házban, a lakásomat nemsokára el fogjuk adni, de addig is albiként van kiadva. Inkább anyucipici fiát kerültem anno, aki nem tud elszakadni otthonról, nem pedig azt, aki bérel és saját életteret alakít ki. Ha zavar téged, hogy bérlő vagy akkor a lányokat is fogja. Inkább legyél rá büszke, hogy mobilis vagy és önellátó. Ha valaki a lakást hiányolja, amibe nem ülhet bele, akkor kérdezz vissza hogy neki miért nincs? Tudom, fura, de vannak még értelmes, nem anyagias lányok. 31 N
2017. jún. 16. 19:22
 6/7 Diavolino44 ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Minden no a penzes pasikra bukik. :D ez egy kerdes marol, a sracnak 2 jegye van. ;)

2017. jún. 16. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Én úgy vagyok vele, hogy amíg az ember tanul, addig nyugodtan bérelhet meg vacakolhat. Az egyetemista lét ilyen. :D Viszont az ember 26 éves kora felé végez az egyetemmel és ha nem is dolgozott addig, utána kénytelen elhelyezkedni és az addig tanulásra szánt idejét (ami mellett vagy ő hajtotta össze az albérletre szánt pénzt, vagy otthon segítettek be neki) is munkára fordítani.

Nem ítélek el senkit, aki nem engedhet meg magának egyről a kettőre saját lakást, de azért aki akar, az az évek alatt félre tud tenni annyit, hogy kis előrelátással 30-35 éves korára keressen annyit, amennyi elég egy kislakásra VAGY kellően stabil ahhoz, hogy valaki be merjen vállalni lakáshitelt. Én sem otthonról fogom kapni a lakást, nem is viselném el. Viszont már most is melózok egyetem mellett és folyamatosan teszek félre kisebb-nagyobb összegeket. Nem keresem és nem is fogom szarrá keresni magam, de lemondani apróságokról ezért igazán nem nagy dolog. Magamtól is elvárom, hogy 30-35 éves koromra legkésőbb saját otthont produkáljak. A leendő férjemtől is. És családot is ilyentájt tervezek.

2017. jún. 16. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!