Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnám eljátszani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám eljátszani, hogy nem vagyok csendes?

Figyelt kérdés
Fogok találkozni egy fiúval, aki nagyon-nagyon tetszik, de az a baj, hogy ő ilyen "nagymenő", én pedig csendes vagyok, önbizalomhiányos, és nagyon izgulok. Nem akarom, hogy ilyennek lásson, mert eddig mindig elrontottam ezzel az alakuló kapcsolataimat.
2012. okt. 22. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha eljátszol valakit, aki nem te vagy, semmi értelme az egésznek...Eleve színjátékkal kezdeni...Nooooooormális?!
2012. okt. 22. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ne légy csendes:)

Kérdezgesd,és ha nagyon szar akkor hagyd hogy Ő dumáljon sokáig :D

2012. okt. 22. 09:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyorsan iratkozz be a Színművészetire, ott megtanulsz minden praktikát.

Nem lenne egyszerűbb, hozzád hasonló srácot keresni?

2012. okt. 22. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is olyan vagyok, mint te. Én 15 voltam, amikor egy srác elhívott moziba. Akkor ő nekem nagyon bejött meg minden, de egyszerüen nem tudtam mit mondani neki, annyira zavarban voltam... Nem is lett az egészbõl semmi. Aztán egy fél évre kb. rá egy fiú, akivel nagyon jóban voltam már azelõtt is, elhívott sétálni. Azóta együtt vagyunk. ^^ A titka az, hogy erre egyáltalán nem görcsöltem rá, sõt, nem is randiként fogtam fel az egészet. Aztán pár ilyen séta ráébresztett arra, hogy iszonyúan bele vok zugva. :)

Szóval légy önmagad, ne izgulj feleslegesen, és minden oké lesz. Persze azért arról sem árt meggyõződni, hogy egyáltalán van-e közös témátok. Az ilyen nagyszájú fiú-csendes lány helyzetekbõl nem sok jó szokott kisülni...

Azért sok sikert! :)

2012. okt. 22. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kellene eljátszani! Már az elején szinészkedéssel kezded? Mi lesz késöbb? És mi lesz ha kiderül?

Vagy elfogad ílyennek, vagy válassz másikat!

2012. okt. 22. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúk (főleg a "nagymenők") 98%-ban a külseje alapján ítélnek meg egy lányt, szóval kb. mindegy, hogy hogyan beszélsz, vagy hogy mennyire vagy hangos vagy csendes. Ha nagyon izgulsz, az se baj, egy lánynak csak jól áll. Tehát lényegében nem nagyon tudsz mit elrontani, csak ne légy flegma és mosolyogj azért.
2012. okt. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!