Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi félénk, csendes, visszahúzódó, nem igazán társaságkedvelő fiúk mégis miért maradtunk fenn, ha egy lánynak sem kellünk? Miért nem pusztult már ki a fajtánk?
Mert az apád nem volt ilyen szerencsétlen mint te.
A te fajtád viszont nem öröklődik tovább (szerencsére).
Mert ha néha mégis összeszedtetek legalább annyi bátorságot, hogy közeledjetek egy lányhoz, az szépen "felkarolt" benneteket..
Nekem is bejönnek a szégyellős srácok, aranyos, kisfiús bájuk van, kifejezetten tetszik (ha nem megkeseredett nőgyűlöletből fakad, és nem piszkálódást eredményez a barátnővel, mivel a fiú elégedetlen önmagával!!!)
De: rájuk mászni, futni utánuk nem fogok. Minimum közeledjen! Akkor őt választom (ahogy a mostani partneremmel is tettem) a nagyhangú "csajok kedvence" helyett.
Pocokkal nem teljesen ertek egyet, mert lehet apja is az volt csak talat egy pont olyan szerencsetlen csajt mint amilyen o volt , a kerdezo meg nem.
Amugy ez szocializacio kerdese, tanult viselkedes-minta ami nem genetikailag oroklodik.
6- Én meg veled se teljesen, csak részben. Én se vagyok például "szerencsétlen csaj", sőt.
Mégis bejönnek a szégyellős, csendesebb fiúk.
Mondjuk nálam nem is egyenlő a szerencsétlennel. Utóbbi egész más kategória!
Anyámtól örököltem ezt a tulajdonságomat, de őt felszedte az apám...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!