Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi félénk, csendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi félénk, csendes, visszahúzódó, nem igazán társaságkedvelő fiúk mégis miért maradtunk fenn, ha egy lánynak sem kellünk? Miért nem pusztult már ki a fajtánk?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 13:52
1 2 3
 11/25 Golan Trevize ***** válasza:
100%
Anyád csendes, visszahúzódó fiú volt?
2012. szept. 18. 14:38
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez is jó kérdés. Sok pasi felszedi az idétlen, nyámnyila csajokat.. mert. Mert kényelmesebb. (Nem az említett anyukára írom, sarkított a példa!)

Vagy az IQ-nuku nagy mellű szöszi cicababákat. Aztán csodálkoznak, hogy felnőve a fiuk kettőig se tud elszámolni, vagy egy épkézláb mondatot se tud kinyögni.

Ne feledjétek, génjeink fele részét anyánktól kapjuk!

2012. szept. 18. 14:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Engem inkább az foglalkoztat, a csúnya pasik hogy maradtak fenn? Eddig.

Persze, logikus. Régen mit sem számított a pasi külseje, legyen egy fokkal szebb az ördögnél, tartsa el a nőt. Aztán úgyis megcsalható a fess kertész-legénnyel. :P

Vagy a helyes srácok annyira nem mertek odamenni, a csúnyábbak annyira elrettentették őket, hogy a lányok kénytelen-kelletlen beérték velük.

2012. szept. 18. 15:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Régebben én is hónapokat vártam egy helyes fiú kezdeményezésére. Nem zavart engem, hogy félénk, határozatlan. Csak jött volna oda!

Aztán nem lett semmi. Választottam a választékból, akik annyira nem tetszettek, de folyamatosan tepertek értem. A fentinek elég lett volna, ha egyszerűen hajlandó megkérdezni. :)

2012. szept. 18. 15:20
 15/25 anonim ***** válasza:

Te pedig adhattál volna neki egyértelműbb jeleket is,hogy oldd a félénkségét.

Beérted kevesebbel,ha nincs ló jó a szamár is alapon,ha pár hónapig nem kezel le valaki nem halsz bele.Most mindkettőtöknek szar,de hazudd csak be magadnak,hogy te is ezt akartad

2012. szept. 18. 16:54
 16/25 anonim ***** válasza:

Én nem beleszólni akarok, de honnan tudod, hogy ő nem adott jeleket? És, hogy a fiú adott-e egyáltalán?

Nos, pártatlanul megítélve azt kell mondanom: azt azért ne várjátok, hogy a lányok rátok másszanak!

Én is voltam hasonló helyzetben, onnan tudom. Meg aztán, itt a sok kérdés.

Már olyat is olvastam, hogy "helyes vagyok, minden rendben velem, mégsem közeledik hozzám egy lány sem, miért?"

Legalább azt az egy lépést tegye meg! :) Ennyi.

2012. szept. 18. 17:00
 17/25 anonim ***** válasza:

Mert a srác pont azért félénk általában,mert nem hiszi,hogy bejön a lánynak.

A lány tudta,hogy tetszik a fiúnak(különben mégis honnan a bánatból tudta volna,hogy félénk,megkérdezte,hogy "szia,te félénk vagy?"),mégsem adott neki egyértelmű jeleket,a csávó pedig félénk maradt és nem mert bepróbálkozni

2012. szept. 18. 17:07
 18/25 anonim ***** válasza:

De olyat is láttam, aki annyira félénk, hogy hiába jelezgetnek neki.

Írtam is valaki, hogy a fő hiba ilyenkor, hogy nem képes (már) még ezeket a jeleket se fogni.

2012. szept. 18. 17:09
 19/25 anonim ***** válasza:
olyan is van,hogy valaki vak a testbeszédre,állítólag elég sok...de egy-két mosolyt mindenki észrevesz azért
2012. szept. 18. 17:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a leggyakoribb hiba, ami ebből fakadhat, és részben ehhez vezethet pontosan amit te produkálsz: a lányok okolása, a felelősség hárítása.

Nekem (ahogy írtam!) bejönnek a szégyellős fiúk. De vigyázni kell velük, nagyon!

Volt szégyellős fiúm, aki (miután összejöttünk) annyira kötekedő, piszkálódó, hisztiző volt, és nem jó értelemben érzékeny, hogy kibírni nem lehetett.

Míg egy vagány, rosszfiúnak tartott gyerek a kapcsolatban annyira előzékeny volt velem, hogy komolyan meglepődtem. Semmi piszkálódás, semmi hiszti, maximális tisztelet.

A látszat néha csal. :)

2012. szept. 18. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!