Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi félénk, csendes, visszahúzódó, nem igazán társaságkedvelő fiúk mégis miért maradtunk fenn, ha egy lánynak sem kellünk? Miért nem pusztult már ki a fajtánk?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 13:52
21/25 anonim válasza:
19: Én például mosolyogtam. :)
23/25 anonim válasza:
Most is itt van- tessék. :D Nem hogy örülnétek neki, hogy több csajnak is bejöttök valójában. :P Jön a panasz: hát miért nem tesznek a csajok MÉG TÖBBET az ügy érdekében? :)
Vigyázat, ha túl nehéz esetek vagytok, akkor nem fog veletek kínlódni senki. ;D
24/25 anonim válasza:
én nem igazán hiszem,hogy a szégyenlősségnek bármi köze van a hisztizéshez
25/25 anonim válasza:
Arra céloztam, hogy a csendesnek, kedvesnek tűnő is lehet hisztis. Talán az elején meg sem mer szólalni, aztán viszont folyton kötekedik, piszkálódik. Persze, ezzel részben a saját önbizalomhiányát is kompenzálhatja a partneren!
Míg egy vagányabb abszolút nem produkál ilyen viselkedést, mivel elégedett önmagával. :)
Így függhet össze, persze nem feltétlenül, de előfordulhat (lásd: előző példám!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!