Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex dilemma?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés ezzel kapcsolatban, bennem is hasonló kérdések kavarognak kiegészíteném és kíváncsi lennék a véleményekre.

Sokat ismerkedtem az utóbbi időben és tudom nincs velem baj, de egyszerűen nincs szerencsém a szerelemben és mindig olyan férfiakat fogok ki akik nem gondolkoznak hosszabb távban. Mindig csalódott leszek ilyenkor mert az elején mindenkivel el tudnám képzelni a jövőt is akár, szóval megvisel eléggé. Viszont azt hiszem kezdek átlendülni és besokallni a sokadik ilyen majd lesz valahogy férfiaktól. Nagy részük boldogan dugogat nőket éppen ezért nekik aztán mindegy hogy lesz-e kapcsolat vagy sem. Én is ilyen akarok lenni, mert nekem is vannak szükségletem és nem akarok megint egy férfira alapozni. viszont van egy kis gond, utolsó randin gondoltam akkor legyen csak egy szex kipróbálom ez így milyen, de pettingen kívül tovább nem tudtam jutni. Egyszerűen belém lett nevelve, hogy az ilyen nő nem való semmire pedig nekem is vannak igényeim és vannak is rá férfiak. Hülyén hangzik, de lényegében amíg ő letöröl egy könnyű zuhany után, addig a nő a befogadó fél..ha értitek mire célzok. Akik így élnek, hogy csak szex és nem kell kapcsolat, ti hogy csináljátok hogy ne érezzétek magatokat kihasználva vagy üresnek szex után? Azt is nehezen bírná az önbecsülésem, ha szex után kidobnának az ágyból hogy na mehetsz, szia. Hogy lehet ezt érzéketlenül csinálni nőként?

2017. szept. 10. 12:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

#20 ìgy van! A rendszeressel kialakulhat érzelem. Az meg most nem hiányzik.

Köszönöm a válaszokat, nem kell egymás torkának ugrani :) Minden nézőpont hasznos.

2017. szept. 10. 18:33
 22/23 anonim válasza:
Értem a problémádat, de jó ha tudod a "Hiba az Ön készülékében van"! Magyarul magadban keresd elsősorban az okokat! A görcsös férjkeresés óhatatlanúl is olyan verbális és nonverbális magatartást hozhatnak ki belőled, melyeket Te talán észre sem veszel, viszont a másik oldal észreveheti! Az, hogy egy férfi mondjuk egy egyéjszakás után is akarja tovább folytatni a kapcsolatot sok mindentől függ. Az viszont biztos, a férfiak elég hamar eldöntik magukban (feltéve, ha egyébként léteznek egyáltalán bárkivel is komoly szándékaik) hogy az illető hölgy feleségnek való, vagy sem!
2018. máj. 12. 14:02
 23/23 anonim válasza:
Még ennyit az előzőekhez, hogy próbáld kicsit beleélni magadat egy átlagos férfi helyzetébe. Manapság, mikor nem kell egy-egy nő kegyeiért a férfiaknak megizzadniuk, mikor elég egy fészkattintás és egyenes az út az ágyhoz, mikor a fiatal lányok a hétvégi bulizásnak nevezett orgiákon, bárkit simán leszopnak, akkor egy férfi miért törné magát azért hogy csak egy lyukra járhasson? Tudom kicsit durva a megfogalmazás, de ez van, erről szól ma világ. Azt kell hogy mondjam, ti nők rontottátok el a férfiakat! A hozzád hasonló gondokkal küzdő nők, ne a férfiakban keressék a problémákat, hanem inkább nézzenek tükörbe! És még annyit: Ez a helyzet, amivel Te is küszködsz, csak egyre rosszabb lesz! Ugye meg van mindennek az oka, a miértje. Mint például annak is, hogy a férfiak egy része, már arra a pár kedves mondatra sem képes, amivel ágyba tudja vinni a nőt, inkább leitatja, bedrogozza stb. Panaszkodtok, hogy a férfiak tárgyként kezelnek benneteket, pedig ti csináltok önként és dalolva magatokból árucikket!
2018. máj. 12. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!