Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex dilemma?
Volt itt egy kérdés ezzel kapcsolatban, bennem is hasonló kérdések kavarognak kiegészíteném és kíváncsi lennék a véleményekre.
Sokat ismerkedtem az utóbbi időben és tudom nincs velem baj, de egyszerűen nincs szerencsém a szerelemben és mindig olyan férfiakat fogok ki akik nem gondolkoznak hosszabb távban. Mindig csalódott leszek ilyenkor mert az elején mindenkivel el tudnám képzelni a jövőt is akár, szóval megvisel eléggé. Viszont azt hiszem kezdek átlendülni és besokallni a sokadik ilyen majd lesz valahogy férfiaktól. Nagy részük boldogan dugogat nőket éppen ezért nekik aztán mindegy hogy lesz-e kapcsolat vagy sem. Én is ilyen akarok lenni, mert nekem is vannak szükségletem és nem akarok megint egy férfira alapozni. viszont van egy kis gond, utolsó randin gondoltam akkor legyen csak egy szex kipróbálom ez így milyen, de pettingen kívül tovább nem tudtam jutni. Egyszerűen belém lett nevelve, hogy az ilyen nő nem való semmire pedig nekem is vannak igényeim és vannak is rá férfiak. Hülyén hangzik, de lényegében amíg ő letöröl egy könnyű zuhany után, addig a nő a befogadó fél..ha értitek mire célzok. Akik így élnek, hogy csak szex és nem kell kapcsolat, ti hogy csináljátok hogy ne érezzétek magatokat kihasználva vagy üresnek szex után? Azt is nehezen bírná az önbecsülésem, ha szex után kidobnának az ágyból hogy na mehetsz, szia. Hogy lehet ezt érzéketlenül csinálni nőként?
Én nem értem miért válaszolnak olyan emberek akiknek sosem volt egy éjszakás kalandjuk. Lehet csak szimplán nem jött össze sosem és irigyek(haha lehet lepontozni)
Ami engem illett egy eléggé introvertált srác vagyok. 23 éves és összesen 3szor volt egy éjszakás ami mindig segített az az alkohol. Segít ellazulni és jól érezni magad. A mennyiség tőled függ de nem kell talaj részegre inni magad. Ebben a 3 esetben mindig tudtam, hogy csak egy alkalomról lesz szó, és így is jó egy szép emlék. Nem tudom, hogy a lányok ezt miként élik meg. Ami a szex részét illeti mindent megadtam amit szeretnének, kb hasonlóan mint ha együtt lennétek. Sok sok előjáték (természetesen az egymásra hangolódás után ami alap) jó sok szex, akár több menet és a végén együtt alvás simi...stb. Az hogy miért ilyen nehéz egymásra hangolódnotok nem tudom, miért van és hogy lehetne másképp. Talán nem sikerült jól választani. Remélem valamicskét tudtam segíteni.
#11 Alkohol az itt is volt, pont ezért jutottam el addig ameddig. Lehet anélkül eddig sem ment volna :D
Hasznos válasz volt, nem gondoltam volna hogy férfiaknál is van egy kis hezitálás, különben nem nyúlnál alkoholhoz ilyenkor. Azért ez sem megoldás.
11-es vagyok.
Értem, hogy sokak szerint akik párkapcsolatban élnek vagy jól elvannak egyedül, az a normális és jó ha olyan valakivel fekszel le akit jól ismersz, szeretsz, stb..(Én is lassan fél éve el vagyok egyedül)
Viszont a kérdés maga egyszerűen nem erre irányult és nem értem miért szeretnék a kérdezőt abba a számára kényelmetlen helyzetbe visszatuszkolni, ahol nem érzi jól magát.
Sok embernek nem ad annyi pluszt a testi öröm, és szerintem ők nem tudják elképzelni milyen az amikor folyamatosan nem jön össze a kapcsolat és csalódások sorai után szeretné jól érezni magát. Én is ilyen ember vagyok viszont van több ismerősöm aki szöges ellentéte ennek és egyszerűen nekik erre szükségük van.
Ezért se értem miért válaszolnak olyan emberek akik nem érzik át a kérdező mondandóját..
Most már másodszor forszírozod, hogy ki és miért mer válaszolni egy kérdésre.
Nem mindegy neked?
Akkor én meg megkérdezem tőled, hogy férfiként miért válaszolsz egy nőnek, aki konkrétan nőktől kérdez?
A nők érzésvilágára, önbecsülésére kíváncsi, te meg állítólag férfiként belekotyogsz, bírálsz.
Segítek, ez volt a kérdés:
"...ti hogy csináljátok hogy ne érezzétek magatokat kihasználva vagy üresnek szex után? Azt is nehezen bírná az önbecsülésem, ha szex után kidobnának az ágyból hogy na mehetsz, szia. Hogy lehet ezt érzéketlenül csinálni nőként?"
Aztán egy szerető(vagy több) miért nem megoldás a problémádra? Vele(velük) kellő érzelmi háttér mellett kiélheted a vágyaidat nem?
Nem mindenki akar kapcsolatot,pölö én sem.Túl sokat dolgozom ezért nem tudnék kellő időt és energiát ráfordítani.Bár most épp belémcsapott a villám kissé.Dilemmába kerültem.
Na de a lényeg.Attól mert nem komolyban gondolkodom még nem kefélek száz felé.Akár egy partner is elég.Az alkalmi az lélektelen.
Az a baj hogy ha már nem alkalmi, hanem rendszeres, mialatt azért meg is ismered a másikat és mindketten belevisztek kicsit többet hogy ne legyen lélektelen, akkor szinte borítékolható hogy az egyik fél szerelmes lesz. Vagy akár mindkettő, de nem így szokott lenni. A szexkapcsolatok 90% ezért nem működik pár alkalomnál tovább, vagy ezért lesz rossz vége mert az egyik fél úgyis többet fog érezni. Persze általában a nőknél szokott inkább ez beütni. Nyilván aki bátor az bevállalhatja, lehet kockáztatni, csak itt mondjuk az ember szíve a tét szval nem könnyű döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!