Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemma! A biztonságos régi, vagy a bizonytalan új? Avagy hogyan mentsük meg a szenvedélyt?
Hm.. Te csak nem akarsz 2 szék közül a pad alá esni.
Gondolom nem 60 évesek vagytok, szóval akkor még megérteném, hogy már nem akarsz mást keresni, akivel jó lenne a szex mondjuk. Ami azért egy párkapcsolat egyik nagyon fontos alapja.
De fiatalon ne éld már úgy az életed, hogy a hátad közepére kívánod a szexet azzal, akivel vagy. Egyébként ha valóban szeretnéd, akkor nem lenne gond azzal sem, hogy kívánd a vele való szexet. Szerintem amit érzel az már csak megszokás, ennél nem több.
Ha meg megvárod a szakítással, míg lesz másik pasi a képben, az meg elég gerinctelen dolog. Nekem legalábbis nagyon ez jött le a feltett kérdésből. Hogy leginkább erre hajtasz.
Tudod a szingli létbe sem halt bele még senki. Nem tragédia, ha egy időre nem lesz pasid...Akivel most vagy, le kellene zárni a kapcsolatot, mert vele sem tisztességes, hogy nem vagy már benne ebben. Fejben, lélekben már teljesen máshol jársz. (más pasiknál)
Igaza van 1-es versenyzőnek, kérdező. Tudod, a szerelemnek sokféle mélysége létezik. Amiben te vagy, az meg minden, csak nem szerelem. Tudom, amíg benne vagy, azt hiszed, hogy az. De hidd el, ha kilépsz belőle, idővel látni fogod, hogy felejthető kis momentum volt csupán az életedben, és sajnálni fogod, hogy ennyi időt elvesztegettél rá.
Azt írod, próbálod helyre hozni az érzelmeidet. Az érzelmek azonban nem tönkrement biciklik, hogy itt meghúzz egy csavart, ott megfeszítsd a láncot, felpumpáld a kereket és már kész is. Az érzelmek VANNAK. Vagy (mint esetedben) nincsenek. Erről nem tehetsz. Ez a pasi ennyit volt képes kihozni belőled. Menj és keresd meg azt, aki mellett újra nőnek érezheted magad, annak minden átkával és áldásával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!