Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex dilemma?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés ezzel kapcsolatban, bennem is hasonló kérdések kavarognak kiegészíteném és kíváncsi lennék a véleményekre.

Sokat ismerkedtem az utóbbi időben és tudom nincs velem baj, de egyszerűen nincs szerencsém a szerelemben és mindig olyan férfiakat fogok ki akik nem gondolkoznak hosszabb távban. Mindig csalódott leszek ilyenkor mert az elején mindenkivel el tudnám képzelni a jövőt is akár, szóval megvisel eléggé. Viszont azt hiszem kezdek átlendülni és besokallni a sokadik ilyen majd lesz valahogy férfiaktól. Nagy részük boldogan dugogat nőket éppen ezért nekik aztán mindegy hogy lesz-e kapcsolat vagy sem. Én is ilyen akarok lenni, mert nekem is vannak szükségletem és nem akarok megint egy férfira alapozni. viszont van egy kis gond, utolsó randin gondoltam akkor legyen csak egy szex kipróbálom ez így milyen, de pettingen kívül tovább nem tudtam jutni. Egyszerűen belém lett nevelve, hogy az ilyen nő nem való semmire pedig nekem is vannak igényeim és vannak is rá férfiak. Hülyén hangzik, de lényegében amíg ő letöröl egy könnyű zuhany után, addig a nő a befogadó fél..ha értitek mire célzok. Akik így élnek, hogy csak szex és nem kell kapcsolat, ti hogy csináljátok hogy ne érezzétek magatokat kihasználva vagy üresnek szex után? Azt is nehezen bírná az önbecsülésem, ha szex után kidobnának az ágyból hogy na mehetsz, szia. Hogy lehet ezt érzéketlenül csinálni nőként?

2017. szept. 10. 12:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom,mivel hogy férfi ként nem a sex élvez nálam prioritást,s nem tudok csak azért összejönni egy nővel,hogy kielégítsem szükségleteimet. De lehet,hogy ezzel csak én vagyok így.
2017. szept. 10. 12:12
 2/23 LazyJones ***** válasza:
75%
Szintén azok közé a pasik közé tartozom, akiknek nem működik a "csak úgy szex". Viszont meglepően sok olyan nővel találkoztam, akiknek nincs ezzel problémájuk, sőt kimondottan élvezik a helyzetet. Szerintem csak alkati dolog, valakinek így működik, valakinek úgy, csak úgy tűnik, a visszafogottabb réteg ritkábban találkozik egymással.
2017. szept. 10. 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok és soha életemben nem voltam az a könnyen kapható típus. Nekem ugyanis a jó szexhez meg kell ismernem és valamilyen szinten meg kell szeretnem a pasit, hogy nekem is jó legyen. Talán pont ezért soha nem kellett ácsingóznom a pasik után, még azok is komolyan vettek, akik eredetileg csak futó kalandot akartak. Minden kapcsolatom több évig tartott, a legrövidebb volt 2 éves.

A jelenlegi 8 éve van meg, ő már 6 éve a férjem és remélem, hogy így is marad, amíg élünk!

Meggyőződésem, hogy a normális férfiak ma sem díjazzák a rögtön ágyba ugró, egyéjszakás nőket, azokba legfeljebb ürítenek, de tartós kapcsolatra nem ilyet keresnek.

2017. szept. 10. 12:31
 4/23 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényeg: ha komoly szándékkal ismerkedsz akkor elvárásaid lesznek és aztán pofára esel. A csak szex az tiszta ügy, nem vár senki semmit utána. Egyszerűen csak a helyzet lelki részével van problémám és pont azért amit az első három válaszoló írt, én is érzelmi alapon működök. De nem akarok már így működni és csak élvezni akarom az életet csalódások nélkül. Elegem van már a sehova se vezető kapcsolatokból, ebben legalább tényleg annyi van amennyit ígér. Hogy rendezik le magukba az ilyet azok a nők akik ilyenekbe benne vannak? Hogy lehet így is megőrizni a méltóságot és önbecsülést? Hogy tudnak érzéketlenek maradni utána?
2017. szept. 10. 12:58
 5/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ment mindenkinek a zöld kéz és köszönöm a privát üzeneteket is, már amik a kérdésre irányultak és nem ajánlatok.
2017. szept. 10. 13:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, hogy addig vagy igazi nő , amíg így gondolsz és érzel ezzel kapcsolatban. Megértem azokat az embereket akiknél működik pusztán a szexkapcsolat , de szerintem ők valamilyen szinten már kiégtek érzelmileg. Van nő akinek a kisugárzása olyan , hogy rögtön ágybabújnék vele, de nagyon valószínű hogy rövid időn belűl érzelmileg is kötődnék hozzá.
2017. szept. 10. 13:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként ugyan azt éltem át mint te. Nagyon nehéz olyat találni aki egyáltalán szeretne komolyan ismerkedni és még ha sikerül is, ált kudarc a vége. Viszont vannak nekem is vágyaim, hiányzik nagyon a szex. Megismertem egy pasit aki rendes volt és nagyon vonzódtam hozzá de mikor oda került a sor én is csak a pettingig jutottam vele. Pedig baromira szexhiányom volt/van már és nagyon vonzódtam a pasihoz mégsem tudtam egyszerűen eléggé felizgulni a konkrét szexhez. Lelkileg valami hihetetlen erős nyomást éreztem magamban. Sztem ez embertípustól függ, vannak akik érzékenyebbek és vannak akik kevésbé. Sztem aki ilyen érzékenyebb fajta annak ez nem való, soha nem fogod tudni félre tenni a szívedet mert nem ilyen vagy. Ha mégis magadra erőlteted lehet csak sérülsz az egészben. Lehet sok rossz, felszínes szexben lesz részed és az is lehet beleszeretsz az egyikbe aki nem akar többet. Nem biztos h megéri ezt a sok lelki vívódást vállalni.
2017. szept. 10. 13:15
 8/23 A kérdező kommentje:

#7 De jó, hogy írtál, igen én is így gondolkozok mint te. És akkor mit kezdesz azzal, hogy közben kaparod a falat? :D

#6 Jól esik ha szerinted emiatt igazi nő valaki, de attól még hátránynak élem meg. Bármikor szívesen cserélnék egy érzéketlen emberrel.

2017. szept. 10. 13:20
 9/23 anonim ***** válasza:
53%
Látom felébredtek a qrvák is az éjszakai műszakból és mindenkit lepontoznak! :D
2017. szept. 10. 13:22
 10/23 anonim ***** válasza:
Én is mindig csodálkoztam ezen régebben. Aztán ahogy több emberismeretem lett, rájöttem, hogy azok csinálják ezt, akik érzelmileg problémákkal küzdenek. Akiket én kvának véltem, féltek, hogy megégetik magukat, vagy nem elég jók úgysem egy komoly kapcsolatra. Szóval nem tartották magukat elég értékesnek, ezért volt könnyű, hogy csak "odadobják" magukat. Hogy ezt fizikailag hogy kivitelezték, azt nem tudom.
2017. szept. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!