Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszem azt, hogy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszem azt, hogy 22 évesen kevés időm van megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés

22/L vagyok.

Úgy érzem, már legalább két éve meg kellett volna találnom azt, akivel leélem az életemet, de legkésőbb most kéne. Szeretnék néhány évet járni és együtt élni valakivel, mielőtt összeházasodnánk, és az első gyerekemet (kettőt szeretnék) 30 éves korom előtt szeretném megszülni. Nos, ha még idén megismerkednék az igazival, az ideális lenne, de félek, hogy kifutok az időből... Nincs senkim, akivel tervezhetnék, akivel úgy alakítanánk az dolgokat, tudjátok, közös albérlet, közös lakás, házasság, gyerek... 35 fölött már sajnos nem egészséges szülni :/ És azt sem szeretném, ha 30 évesen jönnék össze valakivel és kapkodnánk, mert kifutunk az időből...

Kiéltem magam, nem kell több pasi. Csak az igazi. Ezzel 20 éves korom óta így vagyok, azóta volt két kapcsolatom, de egyik sem tartott sokáig, pedig a legutóbbit nagyon ideálisnak tekintettem.

2017. szept. 9. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
Mert kattant vagy. Ezt nem sértésnek szánom, de tényleg ez a helyzet. A környezetemben van pár hasonló lány, folyamatosan siránkoznak ezért. Semmi értelmes indokot nem tudnak felhozni a dolog mellett. Úgy érzem, hogy túl könnyű életük volt és mindent könnyedén megkaptak, most pedig ezt akarják és fáj nekik, hogy nem jön össze. Biztos van a dolognak valami komolyabb pszichológiai leírása, de az ilyen lányok ijesztőek és nem nagyon láttam még olyan srácot, aki komolyan tudná őket venni.
2017. szept. 10. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyere párosodjunk! Én adom a pénzt és a magot, te pedig kaját teszel a pici pocakomba. Majd néha leviszlek sétáltatni a gyerekékkel a parkba és kaptok vattacukrot. :D
2017. szept. 10. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!