Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha soha nem fogom megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azt érzem hogy nekem társam ezen a világon. Soha nem akaszkodok senkire, de szerintem ha valakit érdekel valaki, az nem bírja ki hogy akivel ismerkedik, ne beszéljen vele mindennap egy kicsit. Márpedig engem nem keresnek eléggé, és az ismerkedés elején a fiúnak kellene bizonyítania, udvarolnia. Meg van úgy hiába lakunk egy helyen, még se akar sokszor találkozni. Fogalmam sincs hogy miért vagyok ilyen selejtes. Pedig úgy érzem hogy én mindent beleadok, aztán engem még is leszarnak. Semmi érelme az életemnek egyedül. L/24
2016. szept. 19. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "az igazi".

"az ismerkedés elején a fiúnak kellene bizonyítania, udvarolnia"

Ha nem így állnál hozzá, hanem kölcsönös lenne egymás keresése, akkor több esélyed lenne.

2016. szept. 19. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:
De hát hiába keresem én is, még sem. Akkor sem keresnek jobban.
2016. szept. 19. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

"Semmi érelme az életemnek egyedül."

ezt a gondolatot kellene megváltoztatni. De igen is van értelme az életnek egyedül is! Ha nem lenne, akkor nem egyedül születnénk a földre!

2016. szept. 19. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én se hiszek benne hogy meg találom az igazit!Ha van olyan egyeltalán.Mondjuk még egy barátnőre se tudok össze hozni.De nem lehet tenni semmit.Mindenkinek nem lehet párja. 27f
2016. szept. 19. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
nem a neked való pasikat találod meg.
2016. szept. 19. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:

az ismerkedés elején a fiúnak kellene bizonyítania, udvarolnia" Ezzel annyit mondtál hogy hát a fiúnak kell tepernie az a férfi dolga..

Találja ki valahogy telepatikusan a gondolataid, csöndbe vagy s várod a sült galambot.. Sajnos ez nem müködik

2016. szept. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!