Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan lehet az igazit megtalálni?
Figyelt kérdés
Mostanság eléggé magányosnak érzem magam, szeretnék már végre párt találni, de ez még eddig nem jött össze. Hol tudnék ismerkedni komoly kapcsolatra vágyó lányokkal? Hogyan közeledjek feléjük? 24/F2016. dec. 18. 12:06
1/10 anonim válasza:
igazi nem létezik, az csak egy ideál.
2/10 anonim válasza:
Munkahely, szórakozóhely, baráti társaság? Az igazi mitől függ mire vágysz?
3/10 anonim válasza:
Mivel csak pár hónapja lakom a jelenlegi lakóhelyem városában, nem nagyon ismerek senkit. Én ezért társkeresőzni kezdtem és bár sok negatív tapasztalat volt, a vége siker lett.
4/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyen szinte az összes foglalt, baráti társaságból meg nem szeretnék, mert az "barát".
2016. dec. 18. 13:55
5/10 anonim válasza:
budapesti vagy? vagy nagy városban laksz? jársz szórakozni?
6/10 A kérdező kommentje:
Vidéki kis faluban lakom. Sajnos melóm miatt nem sok szabad idő van, ebből adódóan 2-3 havonta tudok elmenni bulizni, lazulni.
2016. dec. 18. 14:36
7/10 anonim válasza:
én úgy hallottam, h külföldön nagyon sok jó használt autó van, a nyugatiaknak lehet, h már nem felel meg, de kis pofozás után nem fog cserben hagyni sztem, hű társad lesz ez szinte biztos.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt nem igazán értem...
2016. dec. 18. 15:41
10/10 A kérdező kommentje:
Akivel kölcsönös a vonzalom, akivel tudok közös programokat szervezni, akit lehet szeretni.
2016. dec. 18. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!