Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti hogy viselitek, amikor a nők elutasítanak titeket?
Figyelt kérdés
Begubóztok, hogy na, többet sem próbálkozom? Netán megrázzátok magatok, hogy sebaj, és egy idő után újra próbálkoztok valaki másnál, esetleg másképpen de ugyanannál a lánynál? Vagy pedig lepereg rólatok a dolog, és folytatjátok a "kérem a következőt" elv alapján? Hogyan lehet legjobban kezelni az elutasítást?2017. szept. 8. 10:44
1/13 anonim válasza:
Kérem a következőt. Tisztába vagyok vele, hogy nekem sem jön be sok nő. Ebből következik, hogy én sem jövök be sok nőnek. Addig kell próbálkozni, még meg nem találom azt, akinek én is bejövök.
2/13 anonim válasza:
Akkor próbálkozok be, amikor már kb biztos, hogy bejövök neki, mikor már beszélgettünk annyit, csináltunk ezt-azt közösen. Nem igazán kaptam még elutasítást így.
3/13 anonim válasza:
Általában lepereg rólam, mondjuk én ritkán élem bele magamat a dolgokba. Persze ha sorban sok elutasítást kapok, akkor tartok némi szünetet -- pár hetet, esetleg hónapot. Ilyenkor sem a konkrét elutasítás visel meg, hanem az, hogy mennyi volt belőlük.
4/13 anonim válasza:
Figyelj, régen próbálkozni se mertem a visszautasítástól való félelem miatt, mert nem voltam összhangban önmagammal, nem szerettem önmagam. De mióta ez megváltozott, mióta szemléletmódot változtattam, azóta teljesen máshogy fogom fel a dolgokat, és könnyen el tudom fogadni, hogy nem tetszhetek mindenkinek. Nekem se tetszik mindenki. Nem kell rajta sokat filózni, csak el kell fogadni, és kész, aztán majd jön a következő lehetőség. Az élet hamar elmegy, felesleges begubózni. Megbánja később az ember, ha mégis. Én aztán tudom, hosszú évekig ültem depressziósan, tele félelmekkel a kis szobámban. A legaljáról indultam, de változtatni sose késő.
5/13 anonim válasza:
Sokáig bírtam,próbálkoztam a dolgokkal nagyon sok éven keresztül.
Aztán ahogyan kaptam az évek során a visszautasításokat,kinevetéseket,megalázásokat, úgy egyre kevesebb kedvem volt hozzá.
Mára már ott tartok,hogy nem érdekel az egész,egyetlen nőt sem érdekeltem soha,legalábbis nem tudok róla.
Így hát már nem kezdeményezek,nem keresek senkit,elfogadtam hogy nem lehet soha barátnőm,és kapcsolatom sem.
26/F
6/13 anonim válasza:
Úgyis hozzászokunk, mi ronda emberek nem is érdemlünk mást. Kár, hogy ezt dobta a gép.
7/13 anonim válasza:
Volt olyan mikor megviselt nagyon és olyan mikor kevésbé.Ez mindig személytől függ s hogy mennyire szerettem belé.Mindig ráfáztam az esetek nagy részében s volt ami tényleg fájt mert épp abba a lányba szerelmes is voltam már.Nehéz manapság olyan lányt találni aki elfogad téged s annak,azért szeret aki Te vagy.
8/13 anonim válasza:
Mivel ritkán kezdeményezek, mert viszonylag kevés lány van aki igazán tetszik, ezért az esetleges elutasítás meg szokott viselni. Én nem vagyok olyan hogy majd jön egy másik, mert aki igazán bejön, olyan kevés van, akárkire meg nem rajtolok rá. De sokáig nem tart a megszeppenés, és akkor következik efy darabig a semleges állapot, amíg fel nem bukkan egy következő lány aki tetszik...
9/13 anonim válasza:
teljesen jól, néha kell is h visszalegyek utasitva h ne érezzem azt h megkaphatnék bárkit
10/13 anonim válasza:
Attól függ mennyi energiát fektetettem az adott lányba, ami attól függ mennyire tetszett / milyen volt részéről a visszacsatolás. Kockázatkerülő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!