Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás az a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás az a mai világban egy férfi részéről, hogy olyan barátnőt szeretne akire nem kell pénzt költeni?

Figyelt kérdés

Nem egy prostit keresek, hanem egy barátnőt. A legtöbb nő elvárja, hogy szórjam rá a pénzt és mindent én fizessek. Én meg nem azért dolgozok, hogy másoknak fizessek, hanem hogy én élvezhessem a megkeresett pénzem elköltését.

Manapság minden nő elvárja, hogy a pasi fizessen mindent, sőt rosszabb esetben még el is tartsa teljes egészében? Lakhatás és teljes ellátás plusz szórakozás?

2017. aug. 31. 11:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
91%

Jó, akkor arányosan kell elosztani a dolgokat. De nem "te alanyi jogon fizessè' èn meg alanyi jogon nem"

2017. aug. 31. 13:12
 22/42 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem a te elképzeléseidre még várni kell addig, amíg beszüntetik a pénz/fizetőeszköz fogalmát, és fogalmam sincs megérjük-e (ha lehet egy tippem, akkor: nem).

Én nőként minden szerettemre költök valamilyen formában, a páromon kívül is, az anyukámra, amikor veszek neki ruhát, ajándékot, a mamámra, mert tudom, hogy szeret dolgokat, amiket nem tud a lakóhelyén beszerezni, a papusra is gondolok mindig, mert ő is gondolt mindig rám, amikor kicsi koromban hordta nekem az édességet.

De még a barátaimra is költök, amikor felköszöntöm őket, vagy meghívom őket kocsmában, kávézóba.

Sőt! Még a kollégáimra is költök, mert olyan jóban vagyunk, hogy simán meglepjük egymást pl. jegeskávéval a dög melegben, vagy viszek neki gyrost, amikor tudom hogy nem volt lehetősége az egész napi robotban enni.

De ugyanakkor vissza is kapom ezt tőlük, kedvességgel, megértésükkel, esetleg hasonló ajándékok formájában.

Nekem jólesik adni, és adott anyagi kereteim mindig úgy osztom be, hogy nekem is maradjon, de akik számítanak azoknak is kedveskedhessek belőle.

Szóval nekem furi lenne egy olyan emberi kapcsolat, ahol nem költesz a másikra, főleg, mivel minden pénzbe kerül.

Ha nem akarsz, akkor nem veszel a másiknak autót (főleg ha meg sem engedheted magadnak), de számomra az a normális, hogy aki fontos nekem azzal olykor ilyen figyelmességekkel is tudassam, hogy gondolok rá, és számít nekem.

2017. aug. 31. 13:14
 23/42 A kérdező kommentje:

Tényleg semmivel nem különbözik akkor egy párkapcsolat a "natúr qrvázástól", csak még meg is kell felelned a külső/belső igényeknek is, amellett hogy fizetsz. Egy örömlánynál meg azonnal megkapod amit akarsz, csak a pénzért.

Nem tudom kinek mi a szerepe? Szóval egyenjogúság van, de a férfinak az a szerepe, hogy többet fizessen? Ez ellentmondás, nem veszed észre? Ha többet fizet, vagy mindent fizet a férfi, akkor igenis a szexrabszolgája kell, hogy legyen a nő. Mint az araboknál.

De ha egyenjogúság van, akkor nincsenek anyagi "szerepek".

2017. aug. 31. 13:16
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg ilyen a mai világ? Hogy vált ilyenné? Régebben a nők is dolgoztak"

Pont hogy nem.kb.az elmúlt 50-70 évben kezdték el tömegesen dolgozni a nok, és lassan csak most jutunk oda, hogy bármilyen karriert elérhetnek. Ja, dolgoztak, sokat, otthon, ingyen, kiszolgáltatva magukat egy beképzelt férjnek.

2017. aug. 31. 13:19
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon kevered a dolgokat. Párkapcsolatban a férfi nem a szexért fizet te nagyon okos!

Prostiknak fizetnek!!!

Nagyon kevered a kettőt!

Szinte fáj ahogyan erről gondolkodsz! Élj inkább egyedül!!!

2017. aug. 31. 13:22
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan pontozzatok le, ez nem egy nekem nem kell semi a másiktól válasz lesz.

Személy szerint elegem van azokból a pasikból, aki 5 kilométer fuvarozásért (miutána 150-et utaztam hozzá), egy kifizetett üdítőért azt hiszik, ők a nagylelkűek. Olyannal nem fogok kezdeni, akinek az 2000 forintos kávézói számla kifizetése után az az érzése, szexuális szolgáltatásért fizetett. És igen, elvárom, hogy a férfiban fel se merüljön, hogy kihasználom, mégha egy hónapban 5-10-15 ezer forintot közös programokra/rám költ. Ugyanúgy én is nagylelkű vagyok, nem is szorulok rá, hogy valaki finanszírozza az életem, viszont garasoskodókkal nem kezdenék.

2017. aug. 31. 13:23
 27/42 anonim ***** válasza:
3%

De azért benyeled a 10-15 ezres dolgokat, vissza meg nem adsz, de te vagy a nagylelkű, ő meg a szarember.

2017. aug. 31. 13:30
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Hol írta, hogy nem ad vissza semmit?

2017. aug. 31. 13:35
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

És hol írta, hogy igen?

2017. aug. 31. 13:36
 30/42 anonim ***** válasza:
96%

# 28

Az ugyanúgy én is nagylelkű vagyok alatt azt értem, hogy szintén pénzt (plussz időt) áldozok a másikra. Ha pedig havi 5 ezret költ közös programra, akkor abból ugye csak a felét rám. És szintén gond nélkül kifizetek 20-30 ezret akár ajándékra is, ha tudom, hogy van olyan aminek a párom örülne. Viszont nem akarom azt, hogy cserébe rólam megfeledkezzen - értsd. születésnap elfelejtése és társai. Szóval ha nem érted, akkor egyszerűsítve: én szeretek adni és adok is, ezért olyat keresek, aki szintén ilyen.

De nézd a jó oldalát, neked megmarad akár 10 ezer a zsebedben, abból kifizetsz egy orált valami útszélinek és nem kell kapcsolattal bajlódnod. :)

2017. aug. 31. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!