Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás az a mai világban egy férfi részéről, hogy olyan barátnőt szeretne akire nem kell pénzt költeni?
Nem egy prostit keresek, hanem egy barátnőt. A legtöbb nő elvárja, hogy szórjam rá a pénzt és mindent én fizessek. Én meg nem azért dolgozok, hogy másoknak fizessek, hanem hogy én élvezhessem a megkeresett pénzem elköltését.
Manapság minden nő elvárja, hogy a pasi fizessen mindent, sőt rosszabb esetben még el is tartsa teljes egészében? Lakhatás és teljes ellátás plusz szórakozás?
Imádom hogy az emberek csak végletekbe tudnak gondolkodni.
Van a kva, akinek még a fingját is fizeted, meg van az a bnő, aki nyalja a seg-ed, és egy fagyit ne fizess neki :D
Aztán meg csodálkoztok hogy 35 évesen egyedül vagytok, és senki nem szeret?
Ahogy elso mondja.
amugy szegyelhetned magad ferfikent igy allsz hozza.
Ha sajnalsz tole dolgokat nem vagy kesz kapcsolatra,ne akarj baratnot meg.
30F
Olyan párt is ismerek, igaz már több éve együtt vannak, ahol a fent említett dolgokon kívül, még autót, autóhasználatot és benzint is a férfi fizet. Tehát vett a nőnek egy külön autót, hogyha esetleg lófrálni támadna kedve, miközben a férfi dolgozik, hát megtehesse.
Tényleg ilyen a mai világ? Hogy vált ilyenné? Régebben a nők is dolgoztak..
Hát nem tudom. Én sosem vártam el a barátomtól, hogy puccos étterembe cipeljen, meg ruhákat, cipőket vásároljon nekem.
Ettől függetlenül amikor hozott csokit, kakaós csigát vagy májuskosarat, az nagyon jól esett. Szerintem ilyen apróbb figyelmességek nélkül nem kapcsolat a kapcsolat, és persze ez mindkét fél részéről így van. :)
21/L
Igen normális, ha csak egy barátnő, akit meg lehet mutogatni a haveroknak, kielégít az ágyban, stb...., viszont a szerelmükre szívesen költenek a férfiak, szeretik őket meglepni apróbb ajándékokkal, vacsorázni, színházba.....és ezeknek a gesztusoknak az az üzenete, hogy komolyan gondolod vele. Én nőként, ha már kaptam egy kis apróságot akkor tudtam, hogy komolyak a férfi szándékai.
Azok a nők akik elvárják, hogy eltartsd őket, te fizess mindent nem éreznek irántad semmit, az nem kapcsolat, az nem barátnő.
Amit cica, te nem látsz a dologból:
A nő is talán vehetne magának, csakhogy a férfi szereti őt, és vett neki.
ne irigykedj, fszarcú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!