Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás az a mai világban egy férfi részéről, hogy olyan barátnőt szeretne akire nem kell pénzt költeni?
Nem egy prostit keresek, hanem egy barátnőt. A legtöbb nő elvárja, hogy szórjam rá a pénzt és mindent én fizessek. Én meg nem azért dolgozok, hogy másoknak fizessek, hanem hogy én élvezhessem a megkeresett pénzem elköltését.
Manapság minden nő elvárja, hogy a pasi fizessen mindent, sőt rosszabb esetben még el is tartsa teljes egészében? Lakhatás és teljes ellátás plusz szórakozás?
Szerintem ez kamukérdés, valaki unatkozott!
Figyu, vegyél guminőt, az való neked!!!
Hát igen, a qrva az egy szolgáltatás nyújt, amiért fizetni kell. Igaz, hogy teljes mértékben férfiak fizetnek nekik mindent és jó sok pénzt is összegyűjthet így, de cserébe meg nagyon ronda pasikkal vagy 60 éves papákkal kell szexelni meg szopni a golyóikat meg a dákóját. Ez ilyen.
De ha normális párkapcsolatról beszélünk, akkor a nőknek is meg vannak az igényeik a külső/belső terén: jóképű, sportos, magas, ápolt, igényes, humoros, jó az ágyban, jó a kisugárzása, kedves, figyelmes, hűséges, szórakoztató de nem bohóc személyiség aki passzol hozzá, stb. Ezek nem kis elvárások. Minek kellene még fizetnie is egy olyan pasinak, aki ezeknek meg tud felelni? Akár egy fagyit is, ahogy te írtad, milyen alapon?
De akkor ez mitől különb a natúr qrvázástól? Szebb a máz? Elvileg oda-vissza kellene ennek mennie, de sokszor van az, hogy csak az egyik fizessen (általában a csávó, de nem mindig)
A férfi fizeti a legtöbb dolgot.
Igen képzeld ez a dolga egy férfinak ha már jóval jobban keres mint a nő.
Persze a nő is adjon bele.
Foggalmad nincs mi az a párkapcsolat, mi a férfi dolga, kinek mi a szerepe.
Akit szívből szeretsz és nem csak egy lyukat látsz benne, annak szívesen veszel apróságokat.
Általában egy kapcsolatban így működnek a dolgok.
Mond neked valamit az, hogy önzetlenség?
Egy kapcsolatból nem csak kivenni kell, hanem beletenni is.
Ès ez visszafelè is működik? Ha nem akkor ez nem "önzetlensèg" hanem balekság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!