Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok egyből hímsovinis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok egyből hímsovinisztának minősítve, ha nekem is van egy-két elvárásom egy nőtől?

Figyelt kérdés

Manapság tapasztalom, hogy a legtöbb társkeresőn már az elején rákérdeznek a nők, hogy milyen kocsim van és hogy egyáltalán milyen márka.

Pedig direkt igyekszek távol tartani magamat az ilyen csitti-fitti bűbáj lady-ktől, aki kacsaszájjal, műkörmökkel pózolnak a profilképen. Azon felül, hogy számomra taszító, a méretes műkörmeivel tuti nem tesz le elém egy tál ételt. A visszafogott, szolid műkörmök ellen semmi kifogásom, az tud szép is lenni. Az ilyen túlfitneszezett nőktől (egyik ismerősöm szavaival: versenygebe) szintén rosszul vagyok, egy nőn arányosan azért legyen mit szeretni!

(Linkeltem egy képet, nálam mi az a max, ami még belefér: [link]

Lehet erre a képre is mondani, hogy műtermi hulladék, de a lényeget szerintem tükrözi.)

Ha a munkámról kérdez(ne), az nem is rossz, mert jó beszédtéma, hosszan lehet róla társalogni.

Szóval manapság - hogy kolléganőmet idézzem: "Az nem is tekinthető férfinek, aki nem tudja eltartani a barátnőjét." - ha a nőknek lehetnek ilyen elvárásaik, akkor ha nekem csak annyi van, hogy tudjon főzni és a konyhában is állja meg a helyét néha, miért vagyok egyből önelégült, telhetetlen bunkó?

Nem, nem kell ott robotolnia reggeltől estig, az nem lenne életszerű elvárás nyilván, meg néha én is főzhetek, ha már tudok. Meg úgy gondolom, hogy a házimunka párkapcsolatban közös, amíg ő főz, a mosást, takarítást rendezhetem én is, nem halnék bele.

Viszont osztott már ki nő úgy emiatt, hogy legyen már elég, ha szétteszi a lábát, még azt is elvárnám, hogy főzzön, mosson, takarítson?

(Ami meg saját szempont: számomra teljesen lényegtelen, milyen autó visz el A-ból B-be, amíg a házvásárlást meg nem oldom. Nekem az a fontosabb cél, lehet én gondolkozok rosszul, de ez van.)

Szóval kicsit olyannak érzem ezt, mint a nyilvános meztelenkedést. Ha a nők csinálják, akkor mindenki csorgó nyállal és vidáman bámulja tapsvihar közepette. Viszont ha egy pasi menne ki meztelenül az utcára, két lépés utána 30-an vernék agyon a "M***kos szatír!"-t skandálva.

Szóval ha egy nőnek vannak elvárásai, az teljesen rendben van, de ha egy pasinak is lenne, akkor azt egyből a vesztőhelyre kell vinni?

2017. aug. 22. 21:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
30%
Igaza van a "kiosztó" nőnek. Manapság örülni kell, ha valaki egyáltalán viszonozza a közeledést, ha meg még szét is teszi, akkor már tényleg egy szavad nem lehet. Nem igazságos, de a kereslet-kínálat törvénye így mködik.
2017. aug. 22. 21:06
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem teljesen jól gondolkodsz.
2017. aug. 22. 21:09
 3/25 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj, hogy a társkeresőt tartod a mérvadónak. Sajnos a társkeresők 90%-án olyan "nők" vannak fent, akik alapból csak egy pénzes csávót keresnek ami fuvarozza a műkörmös seggüket. Ez nem azt jelenti, hogy a nők többsége ilyen.

Engem ne tartson el senki sem, van autó a s.ggem alatt, magam dolgoztam érte 2 évig. Nem tudom, ti milyen társaságba jártok, de én alig ismerek olyan lányt, aki eltartott akar lenni. Mondjuk kisvárosi vagyok, itt valahogy a nők még nők a férfiak meg férfiak.

Szóval a tanulság az, hogy nem a társkersőkön kell kergetni a cicababákat, hanem a való életben kellene keresni egy rendes lányt. Én azt mondanám neked, hogy nem a megfelelő nőkkel ismerkedsz. Egy normális nőnek nincsenek ilyen elvárásai, és az sem okoz neki gondot, ha össze kell ütni egy ebédet, vagy ki kell takarítani. Szerintem téged is elkapott ez a média által sugárzott hülyeség, hogy ebben a világban már mindenki Vajna Timike módon gondolkozik, pedig nagyon nem. Csak a rendes csajok nem mutogatják magukat társkeresőkön.

2017. aug. 22. 21:10
 4/25 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem gondolkozol rosszul.

Takarítani meg azért kell, mert gondolom nem szeretsz a mocsokban ülni. Nem is értem ezt az álláspontot, hogy valaki azért érzi tehernek a főzést, takarítást, mert hogy ő egy felvilágosult ember. Nem, nem a másiknak kell ételt készíteni/takarítani, hanem azért, hogy neked legyen kajád, és hogy tiszta környezetben legyél.

Ezért pedig mindkét félnek tennie kell, feltéve, ha mindketten igényesek.

21/L

2017. aug. 22. 21:15
 5/25 A kérdező kommentje:
Élőben sincs sokkal jobb tapasztalatom. Egyetemista voltam, a kollégiumban haverokkal pizzatésztát is dagasztottunk közös főzéseken a kinti konyhában. A lányok max a kezünk alá dolgoztak, mert a kajarendeléstől több egyiknek se igazán ment. :(
2017. aug. 22. 21:17
 6/25 anonim ***** válasza:
74%

hát, ha eltartod, szerintem nem nagy elvárás a házimunka, főzés. én dolgozom, párom is, így minden, amit otthon kell csinálni, az közös. ha van kedvem/időm, akkor én főzök, ha nincs akkor étterem vagy rendel ő kaját. Ha elvárná, hogy főzzek minden nap, bajban lenne a kapcsolatunk :)

Amúgy tényleg nyíltan rákérdeznek a nők, hogy milyen autód van? Nekem ez kicsit hihetetlen... írnál egy márkát/típust, azt sem tudnám, hogy néz ki, azt pláne nem, hogy milyen kategória. Azt is kételkedve olvasom, hogy a nők azt várnák el, hogy eltartsa őket a férfi. Bizonyos értelmi színvonal felett nem hiszem, hogy egy nőt kielégítene az otthonlét.

2017. aug. 22. 21:18
 7/25 anonim ***** válasza:
40%
Hát erre nem nagyon tudok mit mondani, sajnálatos hogy vannak ilyen csajok. De hidd el rengeteg normális lány van még az országban. Meg hát gondolom kis fiatalok voltak még, talán nincs még annyi tapasztalatuk főzés terén. Ezt azért annyira nem is lehet elvárni. Nekem egyik ismerősöm mindig azt mondta, hogy persze, 20 éves korára azért legyen egy fogalma a háztartási munkákról, főzni úgy is akkor fog majd megtanulni, ha elköltöztök. :)
2017. aug. 22. 21:20
 8/25 anonim ***** válasza:
66%
Na most mi a kèrdés? Az, hogy gáz e , hogy vannak elvárásaid? Nem. Túlzóak az elvárásaid? Nem. Létezik olyan nő, akit itt kb leírtál? Igen. Én gondoskodok a páromról, főzök, mosok, takarítok rá. Csinos és igényes vagyok, de nem műnő. Nem várom el, hogy eltartsanak, van munkahelyem és nem érdekel a kocsid márkàja. Szexuálisan kielégítem a párom összes igényét. Úgyhogy van ilyen. Tessék szépen keresgélni nem keseregni 😐
2017. aug. 22. 21:20
 9/25 anonim ***** válasza:
40%
"Az nem is tekinthető férfinek, aki nem tudja eltartani a barátnőjét." nem újdonság a parasztvilágban is így volt 100 éve. Na de akkor a lánynak sütni főzni vasalni kapálni állatokat etetni kötelessége volt. Mára pedig felborúlt a világ! Tudod miért? Mert viszonylag jólét van, és mi pasik egy szép körítésű lyukért bármire képesek vagyunk ....na jó sok pasi....el lettek a lányok kényeztetve ők választanak pasit és ők diktálnak feltételeket. Modern nőnek nincs szüksége pasira.
2017. aug. 22. 21:21
 10/25 anonim ***** válasza:
64%
ami kimaradt, a kemény fizikai munka favágás, vízhordás, állati takarmányok betakarítása,...... a múlté minden házhoz jön, nehéz tömörfa vas helyett műfát használnak vagy műanyagot,minden könnyebb lett (és kevésbé tartós) nincs szűkség fizikailag erős egyedekre.
2017. aug. 22. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!