Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy OKJ-s végzettségem van, esélyem sem lesz a lányoknál? Manapság a lányok már nem állnak szóba egy prolival?
Üdv!
30-as, te ugye nem a kérdező vagy?
"nálam az a proli, aki felsőbbrendűnek gondolja magát olyan dolog miatt, ami nem szolgál semmilyen világmegjobbító, vagy másokat segítő dologgal."
Ez a szíved joga, de szerintem az emberek általában nem ezt értik alatta.
Az eredete ugyebár a proletár, ami vagyoni értelemben kisemmizett.
A "proli"-t pedig szellemi (kulturáltság, műveltség) értelemben jelent nincstelent.
elektormechanikai mérnök vagyok, diplomával, nőként és a volt párom grafikus okj-t csinált miközben én épp szakdolgozatot írtam, és egyáltalán nem zavart
legalább tanult, csinált valamit, és nem otthon punnyadt a kilátástalan életével, ez a lényeg az egészben
aki meg azt mondja, hogy az egyetem másról se szól csak a buliról piáról stb, hát srácok igen, ez is van, de csak mint más normális emberknél is, ha melózol is mellette és fél évkor nem akarsz 16 vizsgával fejreállni, akkor bizony évközben is tanulsz, nem igen lesz időd semmire,
az okj, pedig ugyanez, ott is muszáj vagy dolgozni meg tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!