Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 18-20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 18-20 éves lányoknál nem vagyok nyerő, de az ebbe a korcsoportba tartozó homoszexuálisok pillanatok alatt megtalálnak?

Figyelt kérdés

Szóval már vagy 8-9 hónapja keresek csajt mert jó lenne, társkeresőn próbálkozom mert a környezetemben sok a trendi facebook luvnya akiktől kifordul a gyomrom. Amint fellépek csodálatos internetre és meghívok csevegni lányokat, mind elutasítanak. De jönnek a homoszexuális csávók, sokáig csak nem törődtem velük, de unalmamban, eggyel elkezdtem írni, borzasztó jól kijöttünk, pedig csak hát öhm... közösülni akart.. én meg nem. Áttértünk politikára, mindent kitárgyaltunk, jött megint egy csávó, ő is gyorsan rátért, hogy mi a vágya, én meg írtam a másiknak, hogy van egy hasonló identitású fickó, kiderült közel laknak egymáshoz.

Következőben is jött a saját nememből srác, vele is eldumáltam... Aztán ma is vagy 6 órát egy másik sráccal.

Nem tudom megérteni, hogy miért van az, hogy egy nővel miért nem tudok beszélgetni, eddig a leghosszabb 12 perc volt, de lekoptatott mert 2 évvel idősebb nálam.. fiatal vagyok..

Nem vagyok képes még olyan felnőtt filmet se megnézni amiben szerepel férfi, tehát magától attól, hogy más nemi szervét látom nem érzem jól magam, soha nem láttam élőbe pl. ilyet csak neten.. szóval nem tudok izgulni a saját nememre..

Nem vagyok egy okos ember, mondhatni szűk látóköröm van mivel 3 dolog érdekel abból egy felesleges ( politika,autók&közlekedés,higiénia ez utóbbi csak van ,de ha nincs a környezetemben oldalakat tudnék írni megvalósításáról ) ergo lehet, sőt biztos velem van a gond és nem a hölgyekkel, viszont nem hiszem el, hogy hosszas keresgélés után senkivel nem sikerült még csak találkozni sem.. kiakasztó.

19/F

2017. aug. 28. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Hát. Kaposak a fiatal fiúk a homiknal.
2017. aug. 28. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez érdekes írás' ...

Talán tíz év múlva meg sorbanállnak a 18-körüli lányok.

Jó arc lehetsz.

2017. aug. 28. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Van meleg kollégám/barátom, sokat dolgozom vele és sokat beszéltünk már ezekről. Elmondta, hogy a melegeknél valami brutális egyszerű szexet találni, de komoly kapcsolatot kialakítani már nagyon nehéz.

Mesélte, hogy rengeteg az ilyen fiatal, csak néhányszor szexelni akaró (saját szavai szerint "ratyi") akikkel tényleg csak annyi van, hogy néhány dugás majd csá és gyakorlatilag mindegy nekik, hogy kivel csinálják.

Szóval ezért van, hogy a homoszexuálisok egyből kikezdenek veled és, ha meleg lennél kb. 10 perc múlva már egyikőtök lakásán lehetnétek. Mesélte, hogy amíg nem volt komoly kapcsolata (meg gyakran amikor volt is neki) vagy 100-150 férfival feküdt le azidő alatt, semmi perc alatt összejön az alkalmi szex náluk. Lánnyal csak egyszer volt életében, de nem élvezte.

Lányoknál meg az van, hogy jóval nagyobb a kereslet rájuk, nem kell egy kisebb csoportból válogatniuk így sokkal szigorúbban szelektálnak.

2017. aug. 28. 00:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Valóban az van, amit Jaguar ír. Még ma is kevesen merik felvállalni, hogy melegek, és asokan csak szexet akarnak. Valós párkapcsolat nehéz nekik. Mint pl. A Modern Családban. Hetero no vagyok, semmi bajom a melegekkel, ha normálisan elnek, és nem csak bárkivel dugni akarnak.
2017. aug. 28. 02:15
 5/7 anonim ***** válasza:
magyarul unalmas vagy és érdektelen.. legalább olvass h tudj másról is beszélni.. pl önismeret
2017. aug. 28. 04:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én rám is írták nér homárék. Ha nekem azonnal a szexxel jpn takarodhat is elfelé. Ha képes úgy írni mint férfi férfical, akkor simán eldumálok vele. De én csajokkal simán elbeszélek órákat, csak sokszor elfelejtenek visszaírni, amikor elolvassák az üzit de épp nincs idejük válaszolni...de most egy kmlön chatszobába is kaptam meghívást, ott is van egy meleg srác de ő normális, nem akarja magét nésra erőltetni, van megfelelő önkritikája, ls jó humora. De ott a chaten is két csajjal írogatok főleg. Szóval valszeg rossz a dumád. Játékosnak, merésznek, izgalmasnak, poénosnak kell lenni, néha még szexuális jellegű poént is tehetsz. A csajok imádják, ha pimaszkodsz.(Én alapjáraton nem vagyok ilyen fajta, de mégis tudom, hogy ez kell a csajoknak). Ha pimaszkodsz azt érzik, hogy te vagy az oroszlán, aki mem fél a mondandója következményietől. (Csak nem szabad túlzásba vinni, mert akkor már tényleg kéjenc falloszfejnek fogsz tűnni, csak szépen poénba ültetve jó)
2017. aug. 28. 06:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ami lehet:

- a férfiak szexuális beállítottságtól függetlenül elég hasonlóan tudnak működni... tehát sok hetero és homo férfi is van, akinek a fontos az, hogy szex legyen, minden más mellékes (néha még ha hosszú távra terveznek, akkor is), és kb. mindenkinél bepróbálkoznak, akinek számukra vonzó nemi szerve van... a lányok többsége meg inkább komoly kapcsolatot akar, arra meg jobban válogatnak (igen, itt pl. lehet bibi az, hogy összesen 3 téma érdekel)

- elképzelhető, hogy femininebb vonásaid vannak, vagy vmi olyan arcod/tested, ami épp menő/kívánatos a közízlés vagy a divat szerint a melegeknél

2017. aug. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!