Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadnak olyan 20 - 30 éves korosztályba tartozó nők, akiknek bejönnek a duci/kövér pasik?
Az egyik barátnőmnek elèg nagydarab, pocakos pasija van. A lány kifejezetten, csinos ès szèp, 29 èves.
Nekem a kövèrsèg semmikèpp nem vonzó, valamennyi háj belefèr, ha nem fullad meg 5 perc sex után. Èn is hízèkony vagyok, de kontrollálom annyira az ètkezèsemez, hogy ez ne következzen be.
En sajnos nagyon kover voltam anno es valamiert bar egyutterzek a kover pasikkal de nem tudnek veluk kezdeni. En mar eletmodot valtottam es nem akarom hogy feljojjenek a regi emlekek.
De csak emiatt nem. Amugy sorstarsak! Pacsi!
"A kövérek kevésbé aktívak az ágyban"
Ez valójában nem feltétlenül igaz. Viszont akin sok a
túlsúly, ott az állóképesség már lehet kérdéses, de
akkor az nem csak az ágyban mutatkozik be :D
Nekem például a humoros, intelligens, talpraesett férfiak jönnek be, nem tudom kilóra mérni a szerelmet!
6-osnak üzenném, hogy se kövér, se csúnya, se hülye nem vagyok, anno két sráccal is jártam, akiknek kockahasuk volt, de a mostani párom (aki a gyerekem apja is, és nem véletlenül), 135 kiló. Akkor is, ha egész nap csak salátát eszik. Hormonális probléma, nem az önuralmával van gond. És bocs, hogy nem vagyok annyira sekélyes, hogy valakit a kilói/évei/pénze stb. alapján ítéljek meg. Számomra a párom a legfantasztikusabb ember a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!