Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak egy OKJ-s végzettségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy OKJ-s végzettségem van, esélyem sem lesz a lányoknál? Manapság a lányok már nem állnak szóba egy prolival?

Figyelt kérdés
Most is ráírtam egy lányra ismerkedés céljából és az volt az első kérdése,hogy milyen egyetemre járok..Annyira szégyenlem magam :'( De igaza van,miért is állna szóba velem,amikor sokkal jobbat is találhat..

2017. aug. 30. 12:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%
20-as. Az igazi egyetemista, aki nem büfészakon tanul, még rendesen aludni sincs ideje. EL vagy tévedve :D
2017. aug. 30. 13:30
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

- Szia, szívesen megismernélek.

- Szia, milyen egyetemre jársz?

Ja, nagyon életszerű.

2017. aug. 30. 13:37
 23/33 anonim ***** válasza:
72%

tudom sajnálni szegény egyetemistát, aki két vizsga közt elmegy fesztiválozgatni, meg piálgatni a haverokkal.

meló mellett levelezőn megvolt. köszi.

2017. aug. 30. 13:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Ember, nekem diplomám van, dolgozok normálisan, ronda sem vagyok és igénytelen sem, még sincs senkim évek óta. Na erre varrj gombot. Pedig nem panaszkodom és mindig is tettem a sikeremért, és tudod mi a jutalmam? Egy nagy adag lóf.asz.
2017. aug. 30. 14:34
 25/33 anonim ***** válasza:
58%
Akik munka mellett szereznek diplomát, azokat tényleg tudom tisztelni. De amikor apuci a segge alá tolja a bömöst, meg fesztiválokon fetrengenek, szintén apuci pénzén és itt verik a nyálukat, hogy ők valami felsőbbrendű lények, na az az igazi proliság. ,☺
2017. aug. 30. 14:35
 26/33 anonim ***** válasza:
24%

Én is így vagyok vele. Amiért le lettem pontozva. Otthon könnyű lediplomázni, elmész néha diákmunkára, hogy piálhass meg fesztiválozz.

Nemrég randiztam egy csajjal, azzal volt eltelve, hogy a szülei fizetnek neki albérletet pesten, államira jár, és neki elég 4 órában dolgoznia, de annyira nyávogott a tanulástól és szenvedett szegénykém, mennyire rossz már neki tanulni. Felálltam és elköszöntem.

De van haverrom is. Otthon van, 2 évet letett úgy, hogy dolgoznia sem kellett, mert a szülei sokat hoztak haza és nem szorult rá, de kapott ösztöndíjat. És folyamatosan halálozott, mennyire rossz neki.

Ismerek olyat, aki 50 évesen tette le, nyelvvizsgával, munka mellett. Neki gratuláltam.

2017. aug. 30. 14:49
 27/33 anonim ***** válasza:

Felnőtt gondolkodású embereknél már nem annyira számít.

Ha meg a fiatalabbak között keresgélsz, akkor keress olyat, aki szintén csak OKJ-ra járt.

2017. aug. 30. 15:12
 28/33 anonim ***** válasza:

Szia, milyen egyetemre jársz?

Kodolányira.

ahha...takarodj kisfiam.

Amúgy kiábrándítalak, ez jelen van. Engem is szó nélkül koptattak, mert nincs papírom. Persze az indok az volt, hogy Ő a jövőre tekint és stabilitást keres. Izé...anyagi stabilitás azt hiszem. Szerintem humán szakon nincs stabilitás. A nőkre inkább jellemző ez a p..raszt stílus, a papírokra hivatkozva.

Szóval az ilyenen ne parázz, legalább maguktól szóródnak ki a szerencsétlenek. Fel a fejjel.

2017. aug. 30. 16:17
 29/33 anonim ***** válasza:

Üdv!

De, lesz esélyed, csak kicsit szűkebb körben "válogathatsz". Én személy szerint nem hiányolnám az így kieső réteget.

Ettől független kérdés kör a második:

Nem csak manapság nem állnak szóba a prolival... csak mindenkinek más szintet jelent a proli.

A proli pl. kevésbé "igényes" és szóba áll a saját szintjével(szellemi értelemben).

Az öltözködést megintcsak különválasztanám. A plázacicák számára viseletre bizos proli volnék, nekem meg ők agyilag.

2017. aug. 31. 11:41
 30/33 anonim ***** válasza:

nálam az a proli, aki felsőbbrendűnek gondolja magát olyan dolog miatt, ami nem szolgál semmilyen világmegjobbító, vagy másokat segítő dologgal.

Lásd: média kommunikációs kis p..csa, vagy a celebek.

Tisztelet: Szocmelósoknak, adakozóknak. de még annak is, aki az utcán segít az elesett mamának, akin hatan léptek át, vagy aki felkíséri a vakot az aluljáró lépcsőjén.

Kis emberséget...egy piiiiciiiit

2017. aug. 31. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!