Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti testalkatú srácként nagyobb esélyem van szende/félénk/visszahúzódó lányoknál?
A "zárt életvitelem" miatt egy hollywood-i hőst várok. :D
Azért, mert nem bulizok, nem vonz a soványság.
Szerinted az introvertált, otthonülő pasikat csak a dagadt csajok vonzzák?
Nálam párhuzamban van.
És könyörgöm, ne zaklass privátban. Ide írd ki a hisztit.
Ismét egy buta sztereotípia az introvertáltakra vonatkozóan. :DDDD
Na, elmagyarázom akkor MEGINT. Egy introvertált és egy extrovertált ember között egy különbség van: míg az extro inkább kifelé szeret élni, és imádja a pezsgést, addig az introvertált jobban szeret egyedül lenni, és csinálni a kis hobbijait a szobájában.
Ez nem tesz minket félénkké vagy önbizalom hiányossá, csupán MÁSKÉPP élvezzük az életet.
Másképp élvezzük, stimm? Ez nem jelenti azt, hogy mi nem élvezzük.
Introvertált vagyok, mégis erős személyiségem van, tudatosan élek. A belevaló alatt nem tudom mit értesz. A p*csámat nyilván nem teszem a kirakatba, de nagyon jól prezentálok, lekommunikálom, ha van valami, megvédem magam, ha kell.
Az introvertáltság viszont feltételezi a műveltséget például. A legtöbben élvezzük az olvasást, ezáltal ragadnak ránk információk, és tudjuk, ha valaki sötét, mint az éjszaka. Na, én egy ilyen buta sráccal nem kezdenék, még akkor se, ha szingli lennék. :D :D :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!