Miért van az ha nagyobb társaságba kerulok (olyan társaságba ahol nem nagyon ismerek senkit) visszahúzódó vagyok?
A barátnőmmel és pár haverjával elszoktunk menni sétálgatni meg satobbi.
De a haverjaival nem kommunikálok pedig közvetlenek meg nem bunkók de valahogy nem megy ez a dolog. Más körökben meg alig birjak befogni a szám. szerintetek mit csináljak?
igy azt hiszik rólam, hogy valami 'nyomorult stréber vagyok'..
A válasz benne van a kérdésedben. Azért, mert nem nagyon ismersz senkit.
Mit csinálj? Hát ismerd meg őket.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ismerd meg őket.
Természetes,ha félénkebb vagy idegen társaságban, de ha nem nyitsz feléjük ne várj csodát,ragadd meg az alkalmat,és beszélgess velük,kapcsolódj a témához.
Hogy a kérdésedre válaszoljak : Nyilván nem bízol nagyon az emberekben,vagy félsz az emberektől,nem a te hibád,van aki akaratlanul is ilyen.
#3:
Félreértettél. Attól, hogy valaki visszahúzódó, még összeismerkedhet emberekkel.
A te válaszodban pedig kritizálod az előző kettőt, de a kérdésre nem felelsz... Én is gratuláljak? :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából ők a sportot szeretik (mivel fiuk), de ahhoz en nem tudok hozzászólni, mivel nem nezek
focimeccseket.
naameg nem egy suliba járunk és ők nagyon szeretnek az ottani barátaikról beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!