Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lányoknál jót vagy rosszat jelent, amikor így félrehúzzák a szájukat, mint az az amerikai úszónő akiből mém lett? Összezavarodtam.
Mit jelent? Nem tetszik? Jó pasi, de játszom az agyam? Elmegy? Mindenkinél mást?
Volt már olyan lány, aki így csinált, de megdugtam, olyan is, aki szintén ezt csinálta, de nem engedte, hogy lesmároljam a dizsiben.
Pedig Petra mondta, hogy menjek oda Annához, mert a barátnője Timi azt mondta, hogy bejöbök neki. Összezavarodtam. Fanni meg Petra csak röhögni akartak a dizsiben, ahogy beégek?
tudjátok erről beszélek
Basszus, ilyet én is szoktam csinálni :D :D :D :D
Nem jelent semmit sztem :D
Gondolom kitaláltad, hogy nem pozitív jelentéssel bír.
Nemtetszést fejez ki általában. ( Az 1. képen lévő keresztbe tett, zárt karokkal meg különösen, totál elzárkózás)
Meg gondolom a "húzza rá a száját" mondás is hasonló dologból ered... :)
N
Ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumban sincsen.
Heeey, öregapám, válassszá szöbb mönyasszonyt.
Üdv: Regős Bendegúz
7-es
Na NEM MONDOD??? Hallod, én azt hittem, hogy pont, véletlenül mindketten ugyanúgy pózoltak be, egymás felé.
(fuss neki még egyszer a mondatnak, és nézd meg, hol írtam, hogy a képen is erről van zsó, és keresd meg a "mint" szócskát. értő olvasás 1-es)
Te kis zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!