Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak egy OKJ-s végzettségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy OKJ-s végzettségem van, esélyem sem lesz a lányoknál? Manapság a lányok már nem állnak szóba egy prolival?

Figyelt kérdés
Most is ráírtam egy lányra ismerkedés céljából és az volt az első kérdése,hogy milyen egyetemre járok..Annyira szégyenlem magam :'( De igaza van,miért is állna szóba velem,amikor sokkal jobbat is találhat..

2017. aug. 30. 12:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Jó, azért a lány védelmébe kelnék azzal, hogy amikor haverkodok néha néha, vagyis míg egyetemre jártam, és úgy egyelődtem beszélgetésbe, mivel én egyetemre jártam, valahogy ez jött a számra, hogy így kérdeztem valakitől, akiről tudtam hogy 21 éves pl, hogy egyetemre jársz még, vagy dolgozol már?

Mondom úgy, hogy nekem végig egyetemen, és most is van párom, tehát biztos nem olyan szándékkal kérdeztem, csak valahogy mivel én ebbe a légkörben voltam, ez jött megszokottnak.

2017. aug. 30. 13:06
 12/33 anonim ***** válasza:

Nem attól vagy proli, hogy minek tanultál... Egyetemen is van nagyon sok proli, főleg a vidéki egyetemeken.

A proli az az ember, aki alpári dolgokon röhög, nem érdekli a kultúra, általános elvan a kis munkájával "oszt hagyják utána békén", nem érdekli a saját kis környezetén kívül semmi, a kinézetére is igénytelen, persze ő úgy gondolja, hogy nem az...

jellemzően szenvedélybeteg...S minden ehhez kapcsolódó fizikai kinézet (olcsó fodrász, kínai cuccok, "jóvanazúgy" ).

Gondolom azért kérdezte, mert a te korosztályodban az egyeteme az általános...vagy mert ő olyan körben mozog, hogy számára ez az általános.

2017. aug. 30. 13:12
 13/33 anonim ***** válasza:

A páromnak is OKJ-je van (én egyetemista vagyok).... Lehet, hogy te egy buta proli vagy, akkor természetesen nem fog szóba állni veled egy lány se. Ettől még az egyetemi képzést nem várja el minden nő.. minimális értelmi szintet viszont igen.

(Édesapám okj-vel felsővezető egyébként egy multinál.. csak ő nem itt siránkozott soha, hanem tett érte hogy jobb legyen :'D )

Mondjuk azt nehezen hiszem, hogy az első kérdése egy csajnak, hogy hova jársz egyetemre :D

2017. aug. 30. 13:12
 14/33 anonim ***** válasza:

Azért magunk között szólva, a magyarországi egyetemek/főiskolákból max ha 10 van, ami azért valamire való diplomát is ad, és jó hírnevű.

Az ilyen GDF, meg szentlőrinci fszombölcsészkéző főiskola az NULLA :D

2017. aug. 30. 13:15
 15/33 anonim ***** válasza:

Lehet, azért kérdezte, hogy legyen közös téma.

Itt mindenki milyen szentfazek. Igenis számít a végzettség. Hazudik vagy nagyon buta, aki szerint nem.

2017. aug. 30. 13:19
 16/33 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagyok, én is egyetemista párt keresek. Álszentség ezt nem bevallani. Kérdező, te is a jobbat valasztanád két nő közül, gondolom nem a csúnyábbat.

Akik ezen siránkoznak, sokszor leírják, hogy de hát ők meg figyelmesek, romantikusak stb. De az a helyzet, hogy ez nem plusz, hanem alap elvárás és sok egyetemista/diplomás is nyújtja ugyanezt.

2017. aug. 30. 13:23
 17/33 anonim ***** válasza:
66%
Milyen érdekes, mindig azok jönnek azzal, milyen buták a diplomások, csak seggeltek, akik egyet sem tudták összehozni, sehol sem.
2017. aug. 30. 13:23
 18/33 A legrosszabb ***** válasza:
Ha az OKJ-s szakmádból vígan megélsz, jól keresel vele, béjemvé, családi ház (azaz mindent megteremtettél magadnak), le se fogják tojni, hogy nem vagy egyetemista. Viszont amíg nincs semmid, bele se kezdj a csajozásba. A nők ugyanis nem "felépítkezni" akarnak melletted, hanem a már felépített birodalmadba belepottyanni. Az áram is arrafelé szalad, amerre kevesebb az ellenállás, nyilván a nők is szívesebben jönnek össze egy már biztonságos hátteret nyújtó férfival, mint egy életét elkezdő, s azt formálóval.
2017. aug. 30. 13:24
 19/33 anonim ***** válasza:
95%

Én csak azt mondom, hogy ha párom elvégzett volna egy OKJ-s informatikai szakot, és el tud benne helyezkedni egy jó helyen, rohadtul nem érdekelne a végzettsége.

DE!

Ő a BME-n végzett mint járműmérnök, és jelenleg a BKV-nál kezdő fizuval keres havi 520-at. Én most végzek az orvosin, a Debreceni Egyetemen.

Csak azt mondom, nem véletlen. Ugyanaz a nehézségi szint, ugyanaz az intelligenciaszint. És kevesebb végzettséggel is járnék vele, de azért nagyon büszke vagyok rá, hogy az ország egyik legnehezebb egyetemén végzett csúszás nélkül!

2017. aug. 30. 13:27
 20/33 anonim ***** válasza:
43%

aztak...va..

Proli, mert OKJ-d van???

Láttál te már egyetemistát? buli, pia, drog meg hasonlók.

Nem a papírtól leszel proli, nem proli. és ezt tanuljátok már meg. Egy diplomás is lehet proli.

2017. aug. 30. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!