Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy ismerkedés során vagy kapcsolatban, hogy melyik fél mit dolgozik, mennyit keres, vagy mi a végzettsége?
Figyelt kérdés
Számít az, hogy milyen iskolában végeztünk, milyen szakon, érettségink van vagy diplománk, ha komoly kapcsolatot keresünk? Manapság az emberek már erre is ki vannak hegyezve, vagy lényegtelen?2017. aug. 27. 14:49
21/25 anonim válasza:
férfiak hiába tagadják, azok is csak azt tudják szajkózni, hogy fiatal, vékony, diplomás, őrült gazdag, és mindig mindenben fejet hajtó nő kell nekik, aki elviseli az összes hülyeségüket+ anyjukat, mert ha nem akkor ő egy utolsó.....
Képtelenség ezeknek megfelelni, hiába ecsetelik megállás nélkül ennek az ellenkezőjét.
és még csodálkoznak, hogy egy idő után nők kórusban mondják, hogy ,, minden férfi bunkó" meg minden férfi egy forma.
Ehhez képest, hogy a férfiakat a farkuk irányítják c. sztereotípiák nem is lesznek nagy meglepetések.
Folytassam?
22/25 anonim válasza:
@21: mindig mindenben azért ne hajtson fejet, utálom a bólogató birkákat, de a többi jól hangzik (jah, anyámmal sem kell jóban lennie :)))
23/25 anonim válasza:
Még jó, hogy számít! Komoly kapcsolatnál meg de pláne!
24/25 anonim válasza:
Nem az számít, hanem az, hogy ki tudunk-e egymással jönni - legalábbis nálam.
25/25 anonim válasza:
Lehet mondani, hogy nem számít, de az a helyzet, hogy hiába jövök ki jól valakivel, amint komolyra fordul a dolog, nálam igenis fontos, hogy ne kelljen eltartanom egy lusta disznót. Voltam én is munkanélküli, pontosan tudom, hogy milyen, de soha nem ragadtam benne, tehát azt is pontosan tudom, hogy ki lehet belőle jönni, és mostanra önállóan képes vagyok eltartani magam. Természetesen lehetnek rosszabb időszakok, a kerék forog, egyszer fent, egyszer lent, DE nem mindegy, hogy amikor lent vagy, milyen a hozzáállásod. Segítettem én már olyannak, akin hosszú távon nem lehet, megsajnáltam, az akkori munkahelyemen elküldtem az önéletrajzát egy illetékesnek, behívták, megkapta a munkát, aztán elkezdett másképp viselkedni, nem ismertem rá, a végén azt érte el, hogy kirúgták. Soha többé nem segítek senkinek, aki nyavalyog, de nem tesz meg minden tőle telhetőt, hogy kimásszon a gödörből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!