Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés során mikor érdemes közölni, ha valakinek van valami fétise?
Figyelt kérdés
Nyilván olyan, ami legális kategória.2017. aug. 16. 10:55
1/8 anonim válasza:
Ha a szex felmerül, szerintem érdemes. Ez a pártól függ. Ha első randin az ágyban kötnek ki, akkor akkor, de ha hónapokig csak moziban csókolóztok, akkor nyilván nem :)
Egyéni megítélés kérdése.
2/8 anonim válasza:
Ahhoz tudni kéne, hogy mennyire durva dolog.
4/8 anonim válasza:
Nyilván egyből bemutatkozás után, hogy ne húzzátok egymás idejét...
5/8 A kérdező kommentje:
Jelen esetben izgat az, ha megcsal.
Volt már olyan barátnőm, aki belement, na de kb 2 év után mondtam el.
2017. aug. 16. 11:03
7/8 anonim válasza:
Én csak akkor szoktam ilyenről beszélgetni korai szakaszban, ha csak szórakozok a lánnyal, poénkodok, de nem szeretnék vele semmit. Ha valakivel komolyabb dolgokat szeretnék, azzal csak elég gkésőn beszélek ilyenről, amikor mér kb mindegy mit mondok, mert megérti, nem fog emiatt elriadni. Én pl láb(nem lábfej) és haj fétises vagyok.
8/8 anonim válasza:
Véletlenül találtam meg ezt a kérdést.
Mi jó abban, ha megcsal??
Ez inkább fura. Ha megtenné, akkor az lenne a bajod.
Ráparancsolsz, hogy te, ott a szomszéd Jóska, mi lenne, ha vele csinálnád? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!