Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít egy ismerkedés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít egy ismerkedés során vagy kapcsolatban, hogy melyik fél mit dolgozik, mennyit keres, vagy mi a végzettsége?

Figyelt kérdés
Számít az, hogy milyen iskolában végeztünk, milyen szakon, érettségink van vagy diplománk, ha komoly kapcsolatot keresünk? Manapság az emberek már erre is ki vannak hegyezve, vagy lényegtelen?

2017. aug. 27. 14:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Bocsánat, de sok nő is ügyvéd, orvos, és mérnökök is vannak. Hihetetlen, hogy egyes gyökerek csak eladolanynak és mukormosnek képzelnek el nőket.
2017. aug. 27. 15:18
 12/25 A kérdező kommentje:
Furcsa, én sosem tartottam ezt mérvadónak. És nem gondolnám, hogy valaki állása, végzettsége meghatározná azt, hogy miről lehet vele beszélni, és mihez nem tud hozzászólni.
2017. aug. 27. 15:48
 13/25 anonim ***** válasza:
70%

" És nem gondolnám, hogy valaki állása, végzettsége meghatározná azt, hogy miről lehet vele beszélni, és mihez nem tud hozzászólni."

Ezt jellemzően mindig azok gondolják, akiknek nincs meg az a plusz, amiről akkor beszél az ember, amikor azt mondja, hogy fontos a végzettség és a munkahely.

Egyébként másik kérdésre már meséltem. Csinos lány volt, intelligens is. De mikor naphosszat egy boltban biztőrökkel, meg 8 általánost végzett árurakodókkal dumált a munkahelyén, majd este nekem mesélte, hogy mit mondott az őr Józsi meg a targoncás Béla... Mikor ezek meggyőzték, hogy 1-2 dolog úgy van, ahogy ők gondolják...

Na akkor gyorsan kiábrándultam.

2017. aug. 27. 15:59
 14/25 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne, hogy akik folyton azt mondják, hogy nem számít a kinézet, a végzettség, a munka, a pénz, stb. Azok szerint mégis mi a jó élet számít? Hiszen ezek azok a dolgok, amik azzá tesznek, aki vagy.

25/F

2017. aug. 27. 16:26
 15/25 A kérdező kommentje:

"Ezt jellemzően mindig azok gondolják, akiknek nincs meg az a plusz, amiről akkor beszél az ember, amikor azt mondja, hogy fontos a végzettség és a munkahely."

Nincs itt semmilyen plusz. Teljesen mindegy milyen emberekkel vagy körülvéve, ha nem vagy manipulálható, meggyőzhető, vagy hiszékeny, és ha el tudod különíteni a számodra fontos és hasznos infókat a szeméttől. Ha a 8 általánossal rendelkező Józsi bácsi rábeszél akit oly szívesen emlegetsz, hogy minden este 8:26-kor 3 földönkívüli elrepül BP felett egy csészealj segítségével, és benyalod, akkor szimplán naiv vagy és hiszékeny, és ezen nem segít egy érettségi, vagy diploma.

2017. aug. 27. 16:29
 16/25 A kérdező kommentje:

"Hiszen ezek azok a dolgok, amik azzá tesznek, aki vagy."

Ez az amihez szorgalmad volt, de csak keveset árul el rólad. A kinézeted pedig nem választhatod ki. Diplomával is lehetsz egy lecsúszott alak.

2017. aug. 27. 16:31
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, azért számít. A munkahely, végzettség, kereset, azért fontos lehet abból a szempontból, hogy hogy hosszú távon, mire lehet "számítani" a másiktól ( otthonteremtés, családtervezés, stb.). Az első kettő meg, a kommunikáció szempontjából sem lényegtelen (társalgás, közös témák, stb.)
2017. aug. 27. 16:35
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mit dolgozik vagy mi a végzettsége, nem számít. Viszont az, hogy mennyit keres, igen.

Ha az ember családalapításra, gyerekvállalásra adja a fejét, kicsit sem mindegy, hogy egy munkanélkülivel teszi ezt és mehetnek a híd alá lakni családostul, vagy olyan valakivel, aki keres annyit, amennyivel jelentőségteljesen hozzá tud járulni ő is a család anyagi biztonságának megteremtéséhez.

2017. aug. 27. 16:36
 19/25 anonim ***** válasza:
"Teljesen mindegy milyen emberekkel vagy körülvéve, ha nem vagy manipulálható, meggyőzhető, vagy hiszékeny, és ha el tudod különíteni a számodra fontos és hasznos infókat a szeméttől." - Ezt csak azért írod, mert nem voltál még olyan közegben, ami húz lefele, és akármennyire nem olyan vagy, erővel kell visszafognod magad, hogy ne süllyedj le arra a szintre, és ne vágd a többiek fejéhez, hogy hülyék vagytok. Kb. 2 hétig dolgoztam egy ilyen munkahelyen, sikerült nagyon gyorsan váltani, akkor azt muszáj volt elvállalni, de amilyen gyorsan tudtam, iszkoltam onnan. Ráadásul a pénz is soványka volt, szóval ilyen helyen dolgozók jellemzően nem vagy csak nehezen tudják eltartani magukat önállóan.
2017. aug. 27. 16:50
 20/25 anonim ***** válasza:

"Ezt csak azért írod, mert nem voltál még olyan közegben, ami húz lefele, és akármennyire nem olyan vagy, erővel kell visszafognod magad, hogy ne süllyedj le arra a szintre, és ne vágd a többiek fejéhez, hogy hülyék vagytok"

Nagyon igaz!

Én is melóztam ilyen helyen a suli mellett. Két választásod van, vagy egész nap tényleg senkivel nem beszélsz egy szót sem (akkor te leszel a nagyképű állat), vagy győzködöd őket, hogy nincs igazuk (lásd előző pont), vagy dumálsz velük, meghallgatod őket, bólogatsz néha, ha tudod, próbálod elterelni semleges témákra a beszélgetést (én pl mindig sportról dumáltam, azzal a témával nem volt gond).

Viszont én évi 1.5 hónapot voltam ott, nem pedig hónapokat, éveket...

Az elején persze még nevetsz rajtuk a hátuk mögött, aztán egy idő után átveszed a munkahelyi sztorikat, hogy az őr Józsi milyen jó viccet mondott, mindenki nevetett rajta, és elmesélte, hogy mit csinált a hétvégén.

2017. aug. 27. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!