Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás lányoknak, egyetemet végzett lányoknak milyenek
az igényeik?
Nekem számít, hogy diplomás párom legyen és ezt csak az nevezi anyagiasságnak, akinek nincs diplomája(lásd a kérdező). Nagyon sok kellemetlen helyzettől kíméli meg magát az ember, ha tényleg vele kb egyszinten lévő partnert választ. Pl én gazdag családból jövök és egyetemet végeztem, de volt már nagyon szegény szakmunkás pasim, aki értelmes volt és rendes, csak teljesen más a baráti körünk, más a jövőképünk, és persze ott volt a kisebbségi komplexusa...nem működött a dolog.
2017. aug. 26. 10:01
Nyugodtan szavazzatok le, de én leírom a véleményemet őszintén:
Olyan, szintén diplomás, vagy felsőfokú tanulmányait folytató párt keresek, akinek a beállítottsága, életszemlélete, hosszútávú tervei az életben nagyjából egyeznek az enyémekkel, tudok benne bízni, felelősségteljes, családcentrikus, nem hímsovimiszta és megvan a kölcsönös szeretet és fizikai vonzalom köztünk.
2017. aug. 26. 10:03
Kérdező, ha neked nem a papír számít (vagyis téged szeressenek anélkül is), akkor te miért a diplomás lányokon rágódsz?
2017. aug. 26. 10:16
De jó... :"D Megint egy kérdés, ami alatt lehet savazni az egyetemistákat/diplomásokat. Amúgy ha neked nincs diplomád, miért is elvárás, hogy a másiknak legyen?
Igényeink meg nyilván vannak. Nem azért tanulok, hogy egy anyámasszony katonájával legyek. Ha én tanulok, tanuljon a másik is. Ha én dolgozom, dolgozzon a másik is. Nem szeretem azt érezni sem párkapcsolat, sem barátság terén, hogy én rakok bele sokkal többet, de sajnos már milliószor éreztem így... Megvívtam a saját kis harcaimat, míg a másik elvolt egy burokban, és ez bennem csak sérüléseket okozott...
21/L
2017. aug. 26. 10:38
#14: Én már nem tanulok,viszont mikor annyi idős voltam,mint te,már volt 3 szakmám. Szóval tudod,hova bújhatsz a felfogásoddal 😊
2017. aug. 26. 10:51
Akkor nyilvánvalóan tanultál, ha van 3 szakmád, okostojás. Vagy úgy születtél szakmával a kezedben?
2017. aug. 26. 11:00
"Nem szeretem azt érezni sem párkapcsolat, sem barátság terén, hogy én rakok bele sokkal többet, de sajnos már milliószor éreztem így..." - akkor talán benned van a hiba... talán csak te érzed úgy, hogy te vagy a tökély, aki sokkal többet tesz bele a párkapcsholathba, amiért nem kapja meg az álomlovagot.
2017. aug. 26. 17:40
Nem tudom már, hogy hányadik ilyen kérdés, de mindegy. Szóval, szerintem azért több esély van rá, hogy egy diplomás, diplomás párt választ, de azért annyira mégsem általános. Legalábbis, az én ismeretségi körömben, azért akadnak diplomás- nem diplomás párok.
2017. aug. 26. 18:50
Na jó, persze azért egy orvos, jóval nagyobb eséllyel fog orvos párt választani, mint takarítót. Viszont ez szerintem, fordítva is igaz.
2017. aug. 26. 18:52
Kapcsolódó kérdések: