Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki árulja már el nekem, hogy ilyen gyönyörű lányoknak mi szükségük van ilyen ribis magamutogatásra?
Figyelt kérdés
Vannak még ehhez hasonló képek az instagramján, és most nem csak erről a lányról van szó, hanem még rengeteg szép lányról, akiknek ennél még durvább képei is vannak, pedig ők is értelmes lánynak néznek ki, nem szolis műkörmös ringyóknak.
Én megértem, hogy a fuckboyoknak ez jön be, de NEM VAGYOK IRIGY! Komolyan szebb egy olyan képen, amin mosolyog, és nincs kint semmije
Enélkül nem kap pozitív visszacsatolást? Mert azt erősen kétlem.
2017. aug. 25. 20:07
1/18 anonim válasza:
Mindig az aranyosan és szendén kinéző lányoknak van a legpiszkosabb nemi életük, jobb ha tudod.
3/18 anonim válasza:
Mindenki azt posztol ami neki jól esik. Ha ő igy érzi jól magát akkor hagy tegye.
4/18 anonim válasza:
Az első csak erőlködős a második meg csak sznobos.
5/18 anonim válasza:
Csak ő hiszi azt,hogy neki erre szüksége van.Akkor csak csinálja!Az ő élete,az ő döntése.
7/18 anonim válasza:
Az elso kep egyaltalan nem ribis. Kezeltesd magad.
8/18 anonim válasza:
21:05
Miért van ennyi paraszt gyakorin, aki minden mondata végére odaír valami személyeskedést?
9/18 anonim válasza:
Ennek a lánynak 4ezer követője van?!:O Most biztos nekem van furcsa ízlésem, de szerintem annyira nem szép. Nem tetszik a tekintete, olyan butuska/felszínes vagy nem is tudom milyen. Rengeteg ilyen lány van, szimplán nárcisztikus személyiség és ennyi. Egyébként az ilyen képekre megy a lájk, és ez mint tudjuk mindennél fontosabb. :DD
10/18 anonim válasza:
Ott a direct message, kérdezd meg tőle.
Amúgy lehet, hogy vannak szponzorai, és nyilván úgy tud nézettséget szerezni, ha kiteszi magát érte.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!