Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon ronda pasi halálosan beleszeret egy gyönyörű nőbe, mit tud tenni?
A szerelem szinte majd szétfeszíti, de kelepcébe került, mivel egy 10/10-es nő a vágyainak a tárgya. Mit tud tenni? Megkapni szinte biztos, hogy nem fogja, az érzés, amit érez, olyan erős, hogy elnyomni sem tudja magában, más nőre rá sem tud nézni, csak ő kell neki...
Mi a megoldás egy ilyen esetben? Bepróbálkozni, aztán ha végül friendzone lesz, annak is örülni kell?
Amit, tehet:
Randira hívja a nőt, és a nő eldönti, hogy elfogadja a meghívást vagy sem.
A férfi meg elfogadja a nő válaszát, bármi is az.
Ettől többet senki nem tehet, akárhogy is néz ki a valaki!
29/F
Amit az első írt, ezt a friendzone nevű dolgot meg sürgősen felejtse el. A nőben ő nem barátot fog látni, hanem egy NŐT, akivel össze szeretne jönni, lefeküdni stb...
Ha mégis a friendzone-ba kerül, és tényleg ott van, tehát tartja a kapcsolatot a nővel rendszeresen, és a nő összejön egy pasival, ahhoz ő boldogan fog aszisztálni?!
Persze, hogy nem. Megőrül a féltékenységtől, vagy valami ahhoz hasonló érzéstől.
Szóval én úgy gondolom, ha a bepróbálkozás nem jár sikerrel, akkor a friendzone-t határozottan vissza kell utasítani az embernek a saját érdekében.
Mindenkinek mást jelent a 10/10-es nő.
Lehet, hogy csak neked az.
Ha tényleg ennyire oda vagy érte, mindenképp próbáld meg, soha sem lehet tudni! Próbálkozz nála, hívd randira. De ha nemet mond, vagy közli, hogy csak barátkozni akar, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot! Én hiszek a férfi-nő barátságban, de olyan esetben, amiről írsz, olyankor nem! Csak még jobban szenvednél a közelében, esetleg mással látva őt!
A szerelem idővel elmúlik, szóval ha nem jön össze a dolog, tartsd magad távol tőle!
De mi az,hogy biztos nem kapja meg?
Ezt a nő mondta vagy ő gondolja így?
Lehet a lánynak pont ilyenek jönnek be mint ő.sztem probalkozz,mert semmit sem veszitesz....max azt mondja h nem es? Kiterdekel mesz tovabb egy masikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!