Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok jóképű pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok jóképű pasi, átlagos külsővel rendezem a többiek elmondása szerint. A gyönyörű lányok jönnek be. Mit tegyek? (Részletek a leírásban)

Figyelt kérdés

Noss, elbeszélgetni, ismerkedni akárkivel el tudok, volt is már barátnőm bőven, a probléma pusztán az, hogy nem a megfelelő csajokat vonzom be. Relatív hogy mi a megfelelő, így magamból indulok ki, és azt nézem ami számomra megfelelő, ez teljesen egyértelmű. Mivel tök közel tudok kerülni rövid idő alatt kb az emberek nagy többségéhez, így sok ismerősöm van, kevés, de ugyanakkor értékes barátaim. Mindössze a párkapcsolatokban van a gáz, akik nekem jönnek be, azoknak én nem jövök be, és akiknek én jövök be, azok nekem nem jönnek be. Akiket megpróbálok meghódítani, azoknál nagyon hamar bekerülök a barát zónába, és barátként kezelnek. Nagyon sok esetben kapom azt a vissza utasítást: Nekem sokat jelent a barátságunk, nem szeretném elrontani.

A második legtöbbször hallott szlogen: Nem vagy a pasi ideálom, nem tetszel, nem jössz be nekem.

És kerek perec megmondják, hogy igen, ennek külső tényezőik vannak. Szerintük nem vagyok ronda, vagy elhanyagolt, és nagyon értékes ember vagyok, de egyszerűen nem megy.

Próbáltam leadni az igényekből, viszont úgy meg nem voltam boldog. Tudjátok talán milyen az, amikor megszerettek egy lányt, érte megtennétek mindent, ő jelenti már az egész világot, és akkor azt mondják, haver adj lejjebb! :D Fogadom hogy ti sem adnátok fel a reményt, és nem tudnátok egykönnyen elfelejteni. Bevallom férfiasan, hogy igen, a szép lányok jönnek be, és szerintem én nem vagyok az a szép pasi. De ugyanakkor ha egy ilyen lány tetszik meg, nem tudok addig másra gondolni, míg őt szeretem.

Még1 érdekes részlet. Az a típus vagyok, akinek ő kell, és nem az, akinek kell valaki. Aki jártasabb a témában tudja hogy mire gondolok. Hajlandó vagyok várni, és tökjól érzem magam egyedül is, nem vagyok társfüggő. Örök küzdő típus vagyok, és nem adom fel! Nekem olyan lány kell, aki megdobogtatja a szívem, és szép! A kérdés, mindössze az, hogyan tudom ezt elérni. Hogyan tudom javítani a kinézetemet, milyen dolgokkal lehet nagyot dobni rajta, és mi tesz valakit fériasabbá? Még mielőtt valaki azt gondolná hogy otthon ülök egy gép előtt és találgatok, nem :) Járok konditerembe, divatosan öltözködöm, van jó munkahelyem, és sokat járok bulizni. Meg tudok és meg is szoktam szólítani lányokat akárhol, busz, vonat, bolt, rendezvény, buli.

A nagy számok törvénye alapján, és a folyamatos fejlődés miatt hiszem, hogy egyszer összejön amit szeretnék. Arra gondolok amit szeretnék, és nem arra amit nem. :)

Kérlek írjatok, mivel lehetne javítani, mist csinálok jól vagy rosszul? Mit tegyek? Hogyan érhetném el a célomat?

Ui: PM et bárkitől szívesen fogadok, és nagyon szívesen ismerkedek bárkivel.

#társkeresés #átlagoskülső #szépbarátnő
2012. nov. 18. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

A lényeg röviden:

TE is külsőséges vagy,jó csajt akarsz,de az elmondásod alapján nem jössz be a jó csajoknak,mert ők is külsőségesek!

Ez van!

Majd hozzászoksz.

A lélek simogatásba meg már belefáradtam,felesleges is,olyankor azt mondjátok,hogy ne hülyítsünk titeket!

2012. nov. 18. 13:43
 2/9 A kérdező kommentje:
13:43 as ez a mondat nagyon üt, és mennyire igazad van :)
2012. nov. 18. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

azt csinálod rosszul hogy sokkal magasabbra teszed a mércét mint aminek te fordítva megfelelnél.

az átlagos, szépen ápolt sminkelt lányok miért nem felelnek meg?

ez a barátságos dolog meg... én próbáltam ilyet, mondtam a srácnak hogy bocsi nem kellenél de azért szexkapcsolat lehet, HA megtetszik nekem ahogy szexelsz.

elfogadta, viszont tök rossz volt az ágyban és én nem akartam folytatást, ezt viszont nem fogadta el, mindig mászott volna rám pedig milliószor megbeszéltük hogy NEM.

és emiatt tényleg gallyra ment a barátság.

szóval, ha jönne a lány ezzel a szöveggel javasold neki a barátság extrákkal-dolgot és tedd hozzá hogy egy alkalomra adjon esélyt, ha jó akkor legyen folyt. köv.

ha nem tetszik neki akkor meg nyilvánvaló hogy semmilyen téren nem passzoltok, se szerelem - mert ő ugye nem szeret, se szex, mert nem élvezi.

ha kapásból elutasítja, akkor főleg nem

2012. nov. 18. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem öntelt és nagyképű vagy, miközben úgy gondolkodsz, mint egy 14-15 éves.
2012. nov. 18. 13:56
 5/9 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nem gáz ha a szép csajok tetszenek. Nekem is :).

A nők úgyis azt mondják erre, hogy add lejjebb az igényeid, ez baromság, te férfi vagy, mi másképp működünk, ha nem tetszik valaki, nem tudsz mit csinálni.

Az élet ilyen, van akinek később jön össze az ideális barátnő. Vannak olyan lányok, akik szépek és lehet hogy a személyiségeddel mégis lenyűgözöd őket.

2012. nov. 22. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: mi sem tudunk mit csinálni, ha nem tetszik a pasi, nem fogunk vele leállni

ezért szerettem volna jobb belátásra bírni a kérdezőt

2012. nov. 22. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne add lejjebb igényeidet,hidd el,nem értem mi baj lenne veled,van pénzed is,eddzel,ez érdekes,pedig a szép nőknek ez bejön igencsak mert ritkaság.
2012. dec. 1. 17:05
 8/9 Doncito válasza:

Nna, akkor egészen egyszerűen:

1. Ha CSAK jó csajt akarsz, őt bármikor "megveheted", lebegtess meg előtte néhány húszezrest vagy csipogtasd meg a jó kocsidat. Hidd el, azonnal 'cukcsibb' lesz, megcsillan a szeme és örök hűséget fogad neked. Emellett fontos, hogy előtte otthon számolgasd ki, hogy a fizudból el tudod-e őt tartani, ha igen, nyert ügyed van, ha nem, akkor rabolj ki egy bankot.

2. Ha NEM CSAK jó csajt akarsz, hanem értelmes NŐT, aki bizonyos fokú intelligenciával is rendelkezik (nem összetévesztendő, hogy tanult az illető Hölgy, mert ugyebár a diplomával nem adják az intelligenciát), és nem csak a körömlakkokról, mások magánéletéről és a diétákról tud beszélgetni, akkor bizony neked is palléroznod kell az elmédet, mert ők aztán nem fognak szóba állni veled.

Ne légy ennyire felszínes!:)

2014. márc. 16. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Az még oké,hogy vannak igények,csak tenni is kell érte.Kuzinomnak világ életében a vékony,világos,kicsit se férfias pasik tetszettek,aminek érdekében 50 kilósra lefogyott és lám...Nem meg lett az "álom csávó"?
2014. okt. 16. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!