Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki árulja már el nekem, hogy ilyen gyönyörű lányoknak mi szükségük van ilyen ribis magamutogatásra?
Vannak még ehhez hasonló képek az instagramján, és most nem csak erről a lányról van szó, hanem még rengeteg szép lányról, akiknek ennél még durvább képei is vannak, pedig ők is értelmes lánynak néznek ki, nem szolis műkörmös ringyóknak.
Én megértem, hogy a fuckboyoknak ez jön be, de NEM VAGYOK IRIGY! Komolyan szebb egy olyan képen, amin mosolyog, és nincs kint semmije
Enélkül nem kap pozitív visszacsatolást? Mert azt erősen kétlem.
8
Kissebségi komplexusukat próbálják enyhíteni.
Nyilván az ne kezeltesse magát, aki kb. 15 évesen fehérneműben mutogatja magát az interneten.
Szponzorok? WTF. Ez egy átlagos lány, nem egy celeb.
Ez már magamutogatásnak számít neked?
Ha kimész egy strandra, ezerszer több fedetlen testfelületet látsz, mint ezen a képen.
El lett már párszor mondva, hogy ez egy hülye hasonlat. A strandon például nem fogja senki sem kiverni rád, jobb esetben. Maximum ha felidézi otthon a gondolatait, vagy ha lefotóz, de az már büntetőjogi kategória.
A strandon a fürdőruhának (elméletileg) funkciója van, ami nem a magamutogatás. Nem mehet ki az ember nagykabátba strandolni, meg nem is fürödhet nagykabátba otthon, de nem is fog fürdés közben képeket kirakni netre.
Vicces egyébként, mert sok tinipitsának ez is a hobbija, hogy fürdés közben a combjait fotózgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!