Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ignorál minden nő; azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorál minden nő; azaz miért lettem hirtelen unalmas a lányoknak?

Figyelt kérdés

Szűkítsük le a kérdést a személyiségre, valamint minden másra, ami nem a kinézet. Nem vagyok szuper jóképű, de az alábbi általában egy Tinder match, vagy közös képküldést követő szimpátia után történik.

Pár hónapja, de lehet, hogy fél éve is megvan, olyasmi történik velem, ami még soha: unalmasnak tartanak a női nem képviselői. Illetve erre gyanakszom, ugyanis sokszor csak úgy megszakítják a velem való beszélgetést. Egyik nap tök jól elvagyunk, másnap nem, vagy alig válaszolnak... Ha utána finoman utalok rá, hogy milyen kis szótlan, akkor megint megy a beszélgetés, de végül mindig elhal. Pedig szoktam írni, és nem vagyok "tapadós". Igyekszem kiegyensúlyozottan irányítani a beszélgetést, hogy flörtöljek is, de közben meg is ismerjem.

Nos, akkor magamról. Húszas éveim közepén vagyok, jogi egyetemre járok. Vállalkozóként tevékenykedem, elég sok mindennel foglalkozom, de csak a törvényesség és az etika keretein belül. Rengeteg dolog érdekel: a társadalomtól kezdve a természettudományokon át szinte minden. Beszédes vagyok, de meghallgatok másokat. Több nyelven beszélek, éltem külföldön, stb. Nem csak elméleti ember vagyok: búvárkodom, most kezdek siklóernyőzni. Van kutyám és macskám, szóval mondhatni teljes az életem. :D És nem, nem vagyok beképzelt.

Egyszerűen nem értem. Eddig nem volt ilyen gondom.

2017. júl. 21. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
En ezt akkor tapasztaltam, mikor a holgy figyelmet elvonta mas. Lehet, hogy tul sokaig huzod, beszelj meg egy talit mihamarabb, foleg ez a Tinder arra valo ;)
2017. júl. 21. 22:42
 2/3 A legrosszabb ***** válasza:

Tanuljátok meg, interneten kb. ezt ke' csinálni e':

[link]

Értitek? Mint egy eszelős hülye bohócként kimaszkírozva, különben nem kötitek le hosszabb távon. Úgy kell viselkedni, mintha egy szalajtós poén- és viccgyár lennétek hatalmas érzelmi kitörésekkel, amikkel megszínesítitek az ismerkedést, különben unalmasnak lesztek elkönyvelve. Ja, és nem árt még ezen kívül elképesztően nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jól kinézni.

Szóval azt akartam csupán tükrözni, hogy a normális ember sohasem kelendő. Amúgy meg kerüljétek az interneten való ismerkedést, ennyi hülye nőbe sehol nem botlotok, mint a neten.

2017. júl. 21. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es tini kategóriában lehet ez a menő, de felnőtteknél nem. Amúgy kérdező, minél előbb randi. Nem online kell megismerni egymást, az csak arra jó, hogy eldöntsétek, hogy érdekel-e egy személyes találka és megbeszéljétek mikor és hol. Aztán lehet ott ismerkedni. Különben fennáll a veszélye, hogy az írogatás alapján tök mást képzeltek el és mindegy milyen jó stb. élőben a másik, akkor is csalódás lesz, mert te másmilyennek álmodtad meg a gépelt sorai alapján.
2017. júl. 29. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!