Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jonnek be a normalis lanyoknak is a felturbozott egoju torpek amikor normalis hozzajuk illo pasit is talalhatnanak?
Hajtottam egy csajra mar honapok ota aki a legjobb no akit ismerek mindenki oda van erte, hihetetlen jo csaj szinte tokeletes.
En is eleg jo pasinak mondom magam azert nincs gondom alapbol a nokkel de ha valaki nagyon bejon az valahogy sose jon ossze. Most is ez volt igazabol, szemeztem a csajjal tobbszor is, aztan mikor egy tarsasagba keveredtunk beszeltunk par szot, meghivtam erre arra meg egesz jol elvoltunk. Aztan megint talalkoztunk akkor mar jobban elbeszelgettunk pl sportol meg ilyenek es mondta is hogy hmmm latszik sokat sportolsz (mert izmos is vagyok) szoval jol haladtam.
Aztan bejott a kepbe egy gyoker srac aki mar akkor se volt szimpatikus mielott elkezdett volna hajtani a csajra. Sose ertettem az ilyet hogy mit esznek a lanyok az ilyen onelegult nagykepu gyokereken, raadasul ez a srac meg torpe is, sztem max 170 akkora mint a csaj. Aztan rohogtem is eloszor hogy pff mit akar ez tole de nevetseges ez az egesz a csajnak is kinos stb. Viszont mikor mar mindenhol feltunt es folyton rajta logott nagyon felhuzott mondtam is a csajnak hogy xy nem idegesiti nagyon "De egy kicsit" , meg hogy milyen nagykepu stb. "Hat nemtudom szerintem jofej" Itt meg nem tudtam hogy bajok lesznek, lenyeg a lenyeg: most osszejottek. Mindezt ugy ,hogy eloszor nyalta a feneket mint allat aztan latvanyosan lesz**rta mire a csaj kezdett kaparni a srac utan ami nagyon szanalmas volt akkor mar kicsit el is ment a kedvem tole. Aztan most tudtam meg hogy osszejottek mert annyira dul a love, de csak rohogni tudtam rajtuk, defektes par. Vicces hogy a csaj azt hiszi a srac a szemelyisegeert van oda (aha persze biztos csak azert) a barantoinek is errol aradozott, meg milyen jofej srac stb. Higgyetek el nem jofej nagyon nem, atom idegesito, jatsza a nagy szerelmeset aztan meg lesz**rjaba csajt.
Utoljara akkor beszeltunk mikor osszevesztem vele, mondtam hogy buszke lehet az izlesere pasik teren, mire kitalalta, hogy jo nagy hulye vagyok mert ha elhivtam volna normalisan randizni eljott volna velem es lehet lett volna valami. Persze ez hulyeseg en normalisan kozeledtem a masikkal ellentetbe dehat a noknek ez kell. A kepzeletukben normalis kozeledes es pali kell de a valosagban a legnagyobb gyokerek utan futnak. Mindegy hogy milyen az illeto ha jatsza az agyat meg adja a nagykeput akkor futnak utana😊
Talán a lány fogja eldönteni, hogy ki illik hozzá és ki nem.
Szánalmas a vergődésed.
Nyehehe, savanyú a szőlő, mi? Igaza van az előttem szólónak, tényleg szánalmas a vergődésed.
Akármi is lesz a vége, szuperül döntött, amikor nem téged választott. Talán pont el akarta kerülni az olyan felfuvalkodott egómajmokat, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!