Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a nem magas jövedelmükre fogják a párkeresési kudarcaikat, azok mit gondolnak, mi történne, ha hirtelen sokat keresnének?
Bár nem párkeresési szempontból, hanem úgy általában, de megéltem ezt.
Pályakezdőként a létra legalján kezdtem, nagyon alacsony fizetéssel, viszont elég ambiciózus voltam, mára szinte mindenkit lehagytam, aki felettem kezdett.
A kezdob fizetésemnél azt gondoltam, hogy ha a dupkáját keresnék akkor én lennék az élet császára, mindenre telne. Aztán lassan megkerestem a dupláját, de nem lettem krőzus, gondoltam, ha egy 100-as meg jönne akkor tényleg minden gondom megoldódna.
Ma a többszörösét keresem az akkori kezdő pénzemnek, nem lettem az élet császára, viszont egy csomó olyan problémám megoldottam, ami valójában nem is anyagi kérdés volt, fele ennyi pénz mellett is megoldhattam volna.
Közben meg volt időszak amikor volt barátnőm, máskor nem, semmi koreláció nem volt azzal, hogy éppen mennyit kerestem.
Vennék egy jó autót - ugye a nők jó autó alatt a BMW, Mercedes, Audi márkákat értik - és az autóból megszólítanék szép csajokat.
Tuti, hogy sikeres lennék.
Minden szép nő bukik a jó autós pénzes pasikra, illetve csak azokra buknak.
Golddiggerek...
ÁÁÁASSSÍÍÍTTT
majd ha látsz egyet szólj. Ez a legnagyobb útban legend, hogy mennyi ilyen csaj van. Elmondom: kevés.
Bár mióta megtudtam, az előző kommentből, hogy minimálbér felett egy tízes kell, hogy a nő családot tudjon tervezni, azóta másként látom a világot.
Bakker ezt a golddiggeséget csak azok tolják akiknek egy minimálbér plusz bármennyi már komoly pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!