Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jol erzekelem, hogy a normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jol erzekelem, hogy a normalis lanyoknak/noknek egy ilyen pasi mar nem kellene? Az ilyennel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Igazabol nem lenne gond vele sot valojaban nagyon is idealis volna, kulsoleg tok redben volna, nagyon is helyes, jo testalkata is van, izmos es nem buta, sot igenis intelligens, normalis, humoros, jofej es eleg jo lehetosegei vannak az eletben, karrier szempontjabol is, ambiciozus es pozitiv...neha

Maskor viszont negativ es nem hisz magaban sem abban, hogy valaha tenyleg boldog lehet, neha jellemzo ra a depresszio is de csak enyhebb formaban, ilyenkor teljesen motivalatlan, el akar kulonulni az emberektol, nem is akar semmit igazan.

Allitasa szerint azert ilyen mert szeretne part maganak de nem talal. Azert mert o sosem lehet boldog ugyse neki sosem jon ossze az akit szeretne. Pedig amugy tenyleg nem lenne rossz parti. En amennyire eszrevettem es itt bukik el a dolog, nem is kezdemenyez igazabol ennyi a rejtely, valalamiert csak varja mindig a csodat. Igen regen tenyleg megbantotta nagyon egy lany, mindig ezzel jon. De akkor meg csak 14-16 volt konyorgom mindenkit ernek csalodasok.

Most is bejott neki egy csaj nagyon, de mas f&szival jott ossze es azota teljesen ki van borulva, neki sosem jon ossze. Kerdezem, hogy randira hivta e ahogy mondtam neki mert szemeztek, a csajnak is bejott meg minden. De persze nem... Mert ciki ismeretlenul es biztos visszautasitana, majd ekkor meg akkor akarta mert addigra ez meg az lett volna de mar "nem volt lehetosege".

Az ilyennel mit lehet kezdeni? Fel vagy mi? Mert hot szerelmes megse hivta el a csajt. Pedig tenyleg minden rendben vele, amugy normalis meg kiall magaert meg minden de sosem meri felvallalni ha tetszik neki valaki igy meg nyilvan nem jon ossze...

2017. aug. 25. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Csípd fel, akkor!
2017. aug. 25. 17:14
 2/11 A kérdező kommentje:
aaaa nem :D En mar parkapcsolatban vagyok koszi :D
2017. aug. 25. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Pedig ideje lesz felvállalni. Maximum nemet mond. Ha meg sem próbálod, ugyanott vagy.
2017. aug. 25. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Es most hany eves?
2017. aug. 25. 18:04
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Én is ilyem vagyok mi t amit leírtál. Vérok valami egyértelmű jelet, amit sose kapok. Pedig mint kiderült volt korábban pár lány, akinek bejöttem, és nekem is ő, de nem léptem mert nem kaptam tőle valami jelet vagy nem is tudom. Most is van egy csaj aki tetszik, de fogalmam sincs hogy lépjek. Ha azemezni próbálok elkapja a szemét, de sokszor nézegetjük egymást, de nem tudnék csak úgy hozzászólni, mert nekem így nem lenne szövegem.
2017. aug. 25. 18:15
 6/11 A kérdező kommentje:
5# Ha szemez veled az peldaul egy jel :)
2017. aug. 25. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
De nem szemez, mert elkapja a szemét. De lehet igazad van.
2017. aug. 26. 00:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem szemez az is egy jel, az introvertáltak inkabb elkapjak a szemuket. :D
2017. aug. 27. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Na akkor most találd ki szegény, hogy bejössz-e neki. :)

Enyje ez a szerelem, időnként suck.

2017. aug. 27. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért érthető az ismerősöd is. Szimplán introvertált, és egy picit aszociális, de az is lehet, hogy INFJ típus.
2017. aug. 27. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!