Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy itt ilyen intenzíven a pasi hiszti? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Korábban nem nézegettem ezt a kategóriát, de elvileg itt felnőttek tárgyalják ki a problémáikat. Ezzel szemben minden harmadik kérdés arról szól, hogy fizikailag felnőtt férfiak óvódás módjára sírnak arról, hogy nincsen barátnőjük. Valóban ilyenek lennének a korunk férfi emberei? Ez a kép számomra elég elkeserítő!2017. aug. 20. 23:52
1/9 anonim válasza:
Valóban ilyenek, valamelyest érthető, hisz mi a francot csináljanak otthon ülve magányosan.
Én inkább az a típus vagyok aki csendben olvasgat inkább. :(
2/9 anonim válasza:
ha határozott vagyok, akkor bunkó, hímsoviniszta, szexista állatnak gondolnak. De igazából lesz*rom :)
3/9 anonim válasza:
Mi van, ha ezek elhízott, igénytelen, sikertelen, csóró nők, csak megpróbálják lejáratni a férfi nemet?
4/9 anonim válasza:
Amit itt olvasol azt jobb nem komolyan venni.
5/9 anonim válasza:
Én a "hisztis" kérdéseimre is kaptam értelmes választ, és köszönöm, aki vette a fáradtságot. Aki meg hisztis hülyének néz, az válaszoljon a neki tetsző kérdésekre.
6/9 anonim válasza:
mert jobb sajnáltatni magukat meg puncit koldulni, háritani a felelősséget a nőkre mint kilépni a komfortzónából és teremteni
7/9 anonim válasza:
Talán nem, de aki szeretne partnert találni, de folyamatosan visszautasítják az idővel elveszíti a lelkesedését, kiábrándulttá, görcsössé válik.
8/9 anonim válasza:
Ez bizony azért van, mert látják, hogy 3-ból 2 kérdésben őket szidják, így megvédendő a női nemet önmagától kiírják a maguk kérdését, csökkentve a csajok hisztizési lehetőségeit, illetve javítva a statisztikákat!
9/9 anonim válasza:
Nos Kérdező, nem fogod elhinni, de ENNYIRE szar a helyzet Magyarországon ma a párkapcsolati piacon. Mégis mit vártál, amikor a nők 80%-ának a férfiak 10%-a kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!