Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a csajoknak, ha egy srác kedves velük (de nem papucs)?
#20: Na erről van szó, ezt kell elmondani így, nem bántóan. Bárcsak több ilyen csaj lenne.
#21: A sors iróniája egyébként, hogy az olyan csajok, akik beszarinak gondolnak egy ilyen srácot, és ezt nem merik megmondani neki, még náluk is beszaribbak :).
Mindkettőtöknek ment a zöld kéz.
36\F
Amikor kedveskedsz az nem is baj NEHA lehet de ha sokszor csinalod olyan mintha konyorognel neki hogy legyen veled.
NE erts felre legyel kedves veluk de abbol nem fogsz bejonni neki. Nem tudom ismered e azt hogy flanter (flirtos viccelodes) de ha ezt elsajatitod nem lesz olyan hogy nincs eselyed!
Az baj ha allandoan kedves vagy es semmi mas, legyel vicces es nyugodtan kihumorizalhatod oket de csak ovatosan mert nagyon konnyu atlepni a vonalat. Flirtolj a lanyokkal. A bunkok nem jonnek be nekik! Az hogy ha valaki flirtol vagy rajtuk viccelodik egy kicsit szerintem meg nem bunkosag habar mivel a srac konkurencia ezert annak latod :D
Szerintem nalad az a gond hogy a lanyokat eddig egyfajta piedesztalra raktad a fejedben es csak kedves voltal veluk. Ez rossz gondolkodas banj. Amikor egy lany megtetszik probald meg "eladni" magad hogy megtetsz neki. Minden oldaladbol probalj megmutatni egy kicsit az elso ismerkedesnel vagy randin. Kezeld ezt ugy mint egy trailert sajat magadrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!