Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez az aminek gondolom? :S
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy india sraccal az egyetemrol, jol el beszelgettunk, de egyszer csak olyat irt, h "show me ur bobs and vagene" :/ Most meztelen kepeket akar vagy mi vagy ez mast jelent idiaiul. Olyan ertelmesnek tunt, komolyan nem tudom elkepzelni, h ilyen bunko.2017. aug. 18. 12:52
1/19 anonim válasza:
Indiai :D Nem akarok rasszista lenni, de mit vársz egy olyan ország polgárától ahol rendszeres a nemi erőszak. Szerintem eddig tartott az ismerkedés. És igen, ez azt jelenti, hogy villantsd amid van akármilyen nyelven.
3/19 anonim válasza:
Tudod, az első benyomás gyakran csalóka lehet.
4/19 anonim válasza:
Igen. Azt keri h mutasd meg neki a p.ncit es a melleid.
Kerdezz vissza hogy mi van mert aosem tudni, h a reszeg haverok nyomogattak-e a telójat...
6/19 anonim válasza:
Ne kezdj velük..teljesen más kultúra. Az indiai fiúk totál szexéhesek, mert otthon sok mindent nem szabad..frusztráltak szexuálisan. Ez erőszakkal párosulva olyan csoportos nemi erőszakokhoz vezet az ő országában, amiről rendszeresen hallani. Inkább kerüld. Vannak még srácok.
7/19 anonim válasza:
Bobs=mell, vagina=vagina, show=mutatni, me=én(itt nekem). Ja azt akarja. Hogy van angolul, hogy "ülj az arcomba" ? Valaki ? :)
31/f
8/19 anonim válasza:
Pontosam azt jelenti, amire gondolsz: mutasd a cickóid, meg a p..cid!
10/19 anonim válasza:
Most volt cikk, hogy 10 eves indiai lany szult mert a batyja tobbszor is megeroszakolta. Na en ilyen neppel nem akarok keveredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!