Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez az aminek gondolom? :S
Haha XD
Én fent vagyok csetoldalon, az indiaiakat utálom a legjobban. Vagyis egyedül őket.
Alapból borzalmasan beszélnek angolul. Anyanyelvi szinten beszélek, de van, amit nem tudok összerakni. Mint mikor Fekete Pákó hablatyol, azt sem értem magyar létemre.
Ha elmondod neki, hogy nem érted, megsértődik.
Az indiaiak úgy kérdeznek, mintha kihallgatáson lennék. Mint egy adatgyűjtés. És muszáj válaszolnod, különben megakad a lemez. Ha visszakérdezel, nem kapsz választ. Csak a kérdéseket újra és újra.
Rengeteg indiai kezdi úgy, hogy "hi we friends okay?". Ezerszer leírtam már indiainak, hogy a barátság idővel alakul ki, nem rámondjuk, hogy azok vagyunk... sértődés.
Küldj képet. Hisz a barátod vagyok, tudnom kell, kivel beszélek. Nem küldesz? Nem szeretsz? Barátok vagyunk? - Sértődés.
Csak virtuálisan találkozom velük, de olyan, mintha egy vadidegen leülne melléd, szinte az öledbe, és egy centire az arcodtól kezdene el pofázni. És fogdosna, de nem is szexuálisan, hanem mikor a kisgyerekek rosszul nyúlnak a cicákhoz, kutyákhoz. Tiszta retardáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!