Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez az aminek gondolom? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez az aminek gondolom? :S

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy india sraccal az egyetemrol, jol el beszelgettunk, de egyszer csak olyat irt, h "show me ur bobs and vagene" :/ Most meztelen kepeket akar vagy mi vagy ez mast jelent idiaiul. Olyan ertelmesnek tunt, komolyan nem tudom elkepzelni, h ilyen bunko.

2017. aug. 18. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A srac nem indiaiul irt neked, hanem angolul (bar azt is eleg erdekesen).
2017. aug. 18. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagy és ennyit nem tudsz angolul?
2017. aug. 18. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Tényleg ezt jelenti, ha elég régóta ismered és tényleg nem ilyennek ismerted meg, akkor várj egy ideig, lehet hogy csak nem zárta le a billentyűzetet mikor kiment wc-re.
2017. aug. 18. 13:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Haha XD

Én fent vagyok csetoldalon, az indiaiakat utálom a legjobban. Vagyis egyedül őket.

Alapból borzalmasan beszélnek angolul. Anyanyelvi szinten beszélek, de van, amit nem tudok összerakni. Mint mikor Fekete Pákó hablatyol, azt sem értem magyar létemre.

Ha elmondod neki, hogy nem érted, megsértődik.

Az indiaiak úgy kérdeznek, mintha kihallgatáson lennék. Mint egy adatgyűjtés. És muszáj válaszolnod, különben megakad a lemez. Ha visszakérdezel, nem kapsz választ. Csak a kérdéseket újra és újra.

Rengeteg indiai kezdi úgy, hogy "hi we friends okay?". Ezerszer leírtam már indiainak, hogy a barátság idővel alakul ki, nem rámondjuk, hogy azok vagyunk... sértődés.

Küldj képet. Hisz a barátod vagyok, tudnom kell, kivel beszélek. Nem küldesz? Nem szeretsz? Barátok vagyunk? - Sértődés.

Csak virtuálisan találkozom velük, de olyan, mintha egy vadidegen leülne melléd, szinte az öledbe, és egy centire az arcodtól kezdene el pofázni. És fogdosna, de nem is szexuálisan, hanem mikor a kisgyerekek rosszul nyúlnak a cicákhoz, kutyákhoz. Tiszta retardáltak.

2017. aug. 18. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
hogy van gyomrod egy másik kultúrából érkezővel ismerkedni? de most tényleg nem gusztustalan? fuj
2017. aug. 18. 14:40
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 nem tudom :SS de hálisten itt van clint "szittya magyar főnyeremény srác" eastwood, hogy a bugyimat lerángassa, toleráns, intelligens és kicsit se sötét rasszista dumáival.
2017. aug. 18. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit . messze áll tőlem a a turulkodás de ez már tényleg végtelenül dzsuvás egy népség .nem akartalak felzaklatni bocsi hogy túl őszinte voltam.
2017. aug. 18. 15:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Emberek, ez egy viszonylag friss netes mém :D
2017. aug. 18. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
ku__vajó troll vagy kérdező, én is szeretem ezeket a memeket :D
2017. aug. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!