Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a csajoknak, ha egy srác kedves velük (de nem papucs)?
Vedd fel a pörköltszaftos asszonyverőt, és meg is lesz oldva minden problémád!
JA nem :) Szerintem nem a kedvességgel van a baj, hanem nem mersz kezdeményezni, és ezért friend-zone-olnak, nyiss úgy, hogy férfi vagy, és az is maradsz.
"Azt hittem bejövök neki, de nem."
Stimmt, eddig.
"Az a baj velem, hogy kedves vagyok."
Ezt miből szűrted le?
"Az jön be csajoknak, ha valaki bunkóskodik velük."
Öhm... szóval nem jössz be egy csajnak és ebből azt szűrted le, hogy a csajoknak az jön be ha bunkóskodnak velük. Hogy neked milyen gyors és penge logikád van. Ez ritka, én ha 100 napig gondolkoztam volna se tudtam volna ilyen logikát levonni, pedig mérnök informatikus vagyok. De te egy zseni vagy.
Fordítok, jó? Tehát kedves=nyámnyila, aki már a kapcsolat elején is saját maga elé helyezi a nőt.
Van egy mondás, a régi öregek szokták mondogatni, hogy "az asszonynak az első hálóingjébe sírni kell, különben baj lesz". Ez nem azt jelentette régen sem, hogy jól el kell verni, hanem hogy tudasd vele, hogy van saját akaratod, nem mindig az lesz amit ő akar. Nagy divat lett az egyenjogúság, viszont a legtöbb nő titokban vágyik arra, hogy néha irányítsák, ne neki kelljen döntéseket hozni.
Érdekes dolog ez, de szeretnék elérni, hogy a párjuk úgy viselkedjen, ahogy azt ők gondolják, viszont ha ez sikerül nekik, akkor onnantól már nem lesz érdekes számukra. Ezért is a határozottabb férfiakat keresik.
Pl. lehet, hogy duzzogni fog azon, ha ahhoz a nadrághoz nem azt az inget meg cipőt veszed fel, amit ő mond, viszont azért tisztelni fog, hogy van saját stílusod, amiért kiállsz, akkor is, ha szerinte a másik jobban állt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!