Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az a csajoknak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a csajoknak, ha egy srác kedves velük (de nem papucs)?

Figyelt kérdés
Nem első eset, hogy nekem megtetszett egy lány, és amikor beszélgettünk félreértelmeztem a jeleit. Azt hittem bejövök neki, de nem. Az a baj velem, hogy kedves vagyok. Az jön be csajoknak, ha valaki bunkóskodik velük. Ez miért van?

2017. aug. 20. 12:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Mert egy "alfahímet " keresnek, akiben azt látják, hogy meg tudja védeni a családot; a férfias erőt jelképezi, és imponál nekik, hogyha valaki nagyarcú, bunkóskodó beszólogatós; magukat túl kicsinek és gyámoltalannak ítélik, így szeretnék, ha olyan pasi lenne mellettük, aki mer keményen kiállni értük, és mondjuk nem puhány vagy ilyesmi. Amúgy számomra a puhányság nem gond, meg nem is kell feltétlenül puhánynak nevezni, és nálam ez a szó, meg amit esetleg hasonló szavak takarnak, az nem lenne hátrány. Pl nekem olyan pasik jönnek be személyiségre, akik tele vannak érzelemmel, és nagyon empatikusak, figyelnek, hogy ne bántsanak meg másokat, és minden szituációhoz intelligensen, a lehető legnagyobb jóindulattal és együttérzéssel állnak hozzá. Szóval nekem nem kell pl egy verekedős odaszólongatós emberke pl. Olyan nagyszájú "majd én megmondom a tutit" -jellegű. Nekem sokkal fontosabb, hogy aranyos legyen a személyisége. Szóval nekem nem kell keménygyerek, aki "tudja a frankót", meg okoskodik, meg nagy arca van, meg el van telve magától. Nálam nem hátrány pl, hogyha valaki félénk, vagy mondjuk nem izmos, nekem jószívű legyen.
2017. aug. 20. 14:07
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Na most amit a 9-es kihagyott a megható tanmeséjéből, az az, hogy eleve vonzónak találta a szóban forgó férfit, ezért viszonyult pozitívan a udvariasság/figyelmesség/kedveskedéshez. Ha ez nem így lett volna, ugyanez a sztori úgy hangzana, hogy milyen visszataszító már, hogy egy ilyen pasas székhúzogatással meg bókokkal akar bejutni a bugyiába.

Az, hogy egy nő hogy fogadja a kedvességedet, egyedül azon múlik, hogy amúgy bejössz-e neki, leginkább külsőre. Amikor a nők arról beszélnek, hogy udvarias, tisztelettudó, figyelmes, segítőkész férfira vágynak azt elfelejtik hozzátenni, hogy mindezt KIZÁRÓLAG a jól kinéző férfiaktól várják.

2017. aug. 20. 14:37
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj, hogy az ilyen nem nő, hanem kislány vagy ribi. Egy normális gondolkodású, érett nőnek baromira nem hiányzik egy bunkó, nagy arcú alfahím. Rossz helyen keresgélsz barátom. Vagy alapból nem jössze be nekik és kifogás kell, hogy miért nem.
2017. aug. 20. 14:41
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
12-es, a nők is választhatnak olyat, aki nekik tetszik, nem tudom, ez miért meglepő.
2017. aug. 20. 14:57
 15/25 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj, de ez elég nagy hülyeség.

Összefoglalom:

nem jöttél be egy lánynak, és félreértetted. Kedves voltál. Ezek szerint biztos a kedves pasik nem jönnek be.

Én volt, hogy azt hittem, tetszem valakinek, ráadásul 2 esetből az egyiknél kiderült, hogy a srác meleg. Mindkét esetnél már az új, szőke hajszínem volt. Akkor elmondhatjuk, hogy a férfiaknak nem tetszik a szőke haj. Sőt, egyesek melegek lesznek tőle...

Ne legyünk ilyen ostobák, ha kérhetem. A megoldás, hogy a lányoknak tetszett, hogy kedves vagy, hiszen ezért küldtek olyan jeleket, amiket félreértettél. Gondolom, kedvesek voltak ők is stb. Épp azért, mert tetszett a kedvességed, szimpatikus voltál. De ettől még senki nem lesz a barátnőd. Ugyanúgy, ahogy nekem is jól áll a szőke haj, sokkal jobban, mint a korábbi barna, amire festettem. Tehát előny. De ettől senki nem fogja megkérni a kezem.

2017. aug. 20. 15:02
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Azért a kedves meg a tejbetök között van egy kis különbség. Jellemzően a töketlen, tejbetök, nyámnyila pasik, akiknek megalszik a tej a szájában mondják azt, hogy az a baj velem, hogy kedves vagyok és nem bunkó. Kicsit elvagy tévedve. Az a baj veled, hogy egy rakás szerencsétlenség benyomását kelted, nem pedig kedves vagy. Ha bunkó lennél, akkor meg ugyanúgy egy rakás szerencsétlenség lennél, csak még tirpák is.
2017. aug. 20. 15:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Én pont most ismertem meg egy ilyen lányt :D

Szó szerint elküldött a kukiba mert kedves voltam vele. Azt mondta nagyon nem szereti ha egy srác bókol neki.

Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen mert eddig mindenkinek tetszettek a bókjaim.

2017. aug. 20. 15:41
 18/25 A kérdező kommentje:

16-os, a rakás szerencsétlenség az, aki ismeretleneket próbál oltogatni a gyk-n, hogy ezzel menőzzön. Szemtől szembe már nem mernél ilyet tenni, csak itt személytelenül nvtelenül arctalanul.

15-ös. Olvastad, amit írtam. Nem általánosítottam, hanem ő mondta nekem, hogy túl kedves vagyok, nem ehhez van szokva, meg hogy egy sráccal akivel neten ismerkedik jobban bejön neki.

13-as. Csak azt nem értem, hogy miért modott nekem olyat, hogy "nagyon örül, hogy pont hozzá mentem oda beszélgetni" meg, hogy "Nagyon jófej vagy, nagyon bejössz nekem" Aztán másnap meg azt mondja, hogy van más akivel ismerkedik, vele nem is találkozott még személyesen, neten veszekednek, mégis neki ő jön be jobban. Ez az amit nem értem. Egyébként azért felnőttbe írtam, mert én 21 volnék, a lány viszon 17, de elég érdekes egy csaj. Igényes a megjelenése, de nem ribis, visszafogott, kedves, aranyos...aztán meg ilyeneket mond :D Nem értem én mi van :D

2017. aug. 20. 16:21
 19/25 anonim ***** válasza:

18: Nekem is mondják a pasik, hogy komolyat akarnak, aztán kiderül, hogy csak "komolyan meg akarnak duggni" az első randin. Vagy vagy olyat, múltkor leveleztem egy palival, aztán elment Soundra, és már második napon ott volt, lefeküdt egy nővel. Azt mondta, az az egy szex sem volt jó, meg a csaj sem vlmi szépség, mégis vele próbálja meg, mint velem. De ő legalább bevallotta. És ezek nem 17 évesek, hanem 37-41.

Ez nem azt jelenti, hogy a nőknek nem jönnek be a kedves pasik, hanem azt, hogy Te nem jöttél be ennek az egynek.

Tapasztalatom viszont, hogy azok, akik ennyire kedvesek, azok valójában nem is azok!

2017. aug. 20. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
91%

Nem a kedveskedéssel van a baj, hanem a tetszelgéssel. Baromi szánalmas és baromi látványos, mikor valaki csak azért mondja azt, amit, meg csak azért viselkedik úgy, ahogy, hogy bevágódjon nálad... Mikor valaki mindenben egyetért, mindent enged, hogy te dönts el, nem áll bele egy helyzetbe, vagy nem viselkedik/gondolkodik önállóan, csak minden arról szól, hogy fényesre nyalja a valagad... A hideg futkos a hátamon az ilyen kis izéktől.

Az a baj, hogy sokan féltek magatok lenni, és magatokért kiállni egy nektek tetsző nő mellett. Nem kell mindenben konfrontálódni, de sosem tudtam felfogni, hogy miért nem tudjátok folyamatos egyetértés helyett például kulturáltan kifejteni a véleményeteket, elmondani, hogy nektek mi tetszik, mit szeretnétek... Már a legelején sem, mikor csak a randiról van szó:

-És, hova menjünk?

-Hova szeretnél menni?

-Elmehetnénk valahova sétálni, vagy kiülni mondjuk...

-Nekem jó. És merre?

Mi a f... Mondjon A-t vagy B-t. Mondja, hogy jó, akkor mit szólsz mondjuk egy Margitszigethez, veszünk bort, vagy majd amelyik útbaeső hely megtetszik, oda benézünk. De nem, végig a nőre hagyunk mindent, nem is merünk megnyikkanni vagy egy saját ötlettel előrukkolni, hanem már megy a ráhagyás meg a seggnyalás. Lehet, hogy lesz olyan csaj, aki húzza a száját, hogy jaj, miért Margitsziget, jaj, de gáz már ez... És? Ez vagy te, ha nem tetszel neki, menjen a bús pícsába. Ha a programmal van baja, akkor meg szól, hogy mit szólnál inkább ehhez meg ahhoz... De neked akkor sem kell egy jellegtelen kuka alakot játszani, aki nem tud még annyit sem mondani, ami eszébe jutott, legyen az akármilyen szar.

Amúgy bármilyen hülyén hangzik, ott látszik, hogy valaki ilyen, mikor az üzeneteket, amiket ír a másiknak, százszor visszaolvassa, meg átjavítgatja. Nem, bässzameg, az oké, hogy ne legyél született tapló, és tartsd az alap illemet, de azon túlmenően meg írd azt a nődnek vagy a leendő nődnek, amit szeretnél. Ha ez egy béna poén, akkor az, és ne menjen a rinya, hogy úristenmitszólhozzá. Az is te vagy, fogadd el és legyél laza. Nem kell eljátszani senki előtt a herceget, meg a másik véleményéhez igazodva viselkedni.

21N

2017. aug. 20. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!