Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bino kérdése:
Van olyan srác egyáltalán a világon, aki se nem bunkó se nem papucs?
Figyelt kérdés
Kezdek ebben erősen kételkedni.2013. júl. 15. 19:29
3/20 anonim válasza:
JELEN HÖLGYEM! EGYÉBKÉNT HÁNY ÉVES VAGY?!
6/20 anonim válasza:
akad,csak jó helyen kell keresni:D
nekem sikerült találni,de picit túltesz az elvárásaidon mert még humoros is
7/20 anonim válasza:
Igen van csak írd le nekem hogy miket vársz el és hogy mit értesz papucs alatt aztán a válaszom még változhat. 16/f
8/20 anonim válasza:
van :) én pl kedves előzékeny vagyok olyan 100ból 2esetben.
szóval te csak ne kételkedj inkább nézzél tükörbe és kérdezd meg én nő vagyok vagy csak tucat ribi ?
és ha nő a válasz majd gyere vissza számon kérni :D addig nenagyon :))
9/20 anonim válasza:
Van. Pluszban még intelligens, figyelmes, jó az ágyban. De nem adom. :)
10/20 anonim válasza:
Ezért most mondanám hogy vagy egyáltalán olyan lány aki nem úgy öltözik mint egy k*rv* és nem úgy beszél tiédhez hasonló a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!