Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tanácsolják itt sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják itt sokan a sportolást/edzést, hogyha valakinek társkeresési gondja van?

Figyelt kérdés

Én sport utáló vagyok, nem hogy nem szeretek sportolni, de engem ez a mostani vízes vb se érdekelt a múltkori olimpia se, mert a sport engem untat csinálni és nézni se szeretem.

Nem tudom mi ez a sport kultusz mostanában, hogy mindenki kigyúrt jóska vagy fitnessz juliska akar lenni és minek ezt a másikra ráerőltetni? Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki szereti a sportot, szeret focizni, edzőterembe járni, de ne erőltessük már ezt senkire. A sétáláson, kiránduláson kívül én más sport/edzés formát nem szeretek, szerintem sokkal izgalmasabb egy szép erdőben sétálni, mint naponta mellizmomat erősíteni, vagy rugdosni a labdát.

Persze vannak szélsőséges esetek, mint a Molnár Krisztián, akikre tényleg ráférne egy kis mozgás, de egy átlag ember, aki nem egészségtelenül elhízott minek sportoljon, hogyha nincs szüksége rá? Idegesít, hogyha valakivel beszélek akkor mondogatja azt, hogy azért gyúrjál, ha jó csajt akarsz. Komolyan ez a szellemi szint nagyon aggasztó. Nem vagyok valami izmos van egy kis feleslegem és, ha esetleg ismerkednék egy olyan lánnyal aki szeret sportolni megmondanám neki, hogy én unalmasnak tartom és nem szeretem csinálni, de ha ketten csinálnánk akkor megjönne a kedvem hozzá. Miért is? Mert társaslények vagyunk nem unnám annyira futást, lehet megszeretném a bicajozást és lehet megjönne a kedvem a kondis edzésekhez.

2017. aug. 19. 07:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%

Rengeteg nőnek nem előny ,ha sportolsz! Ha visszagondolok jó néhány kapcsolatomban inkább hátrány volt, mert 'azt az időt se vele töltöm' alapon inkább lebeszéltek az edzésekről,merthogy minek az? Őket meg ostorral se lehetett volna rávenni a sportra.De attól még elhízva se voltak mivel csipegettek evés helyett.

Szóval a sport egyáltalán nem csodaszer ha nőszerzés a cél. Ha nem vagy elhízott hanem átlag alkatú vagy ,akkor is megtalálod bőven azt a réteget akinek tetszeni fogsz. nyilván azok nem a fitnesslédik meg a egész nap gyúrdában izzadó lányok lesznek.

No meg milyen sportról van szó? Amelyik lánynak számít a dolog az a látványos alakváltozást előidéző sportokat űzőket kedveli, szóval futás bicajozás tenisz stb nem jöhet szóba csak a gyúrás esetleg valami intenzívebb küzdősport ,kajakozás ,erőemelés stb ahol látszik az eredmény nagydarab izomzat formájában. Azzal nehéz csajozni a strandon ,hogy 3x lefutottad a maratont ,még ha baromi nagy edzésmunka és idő van mögötte ,akkor sem.

2017. aug. 20. 11:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"? Amelyik lánynak számít a dolog az a látványos alakváltozást előidéző sportokat űzőket kedveli, szóval futás bicajozás tenisz stb nem jöhet szóba csak a gyúrás"

Gyere ki egyszer egy amatőr futóedzésre, vagy utcai/terepfutó rendezvényre.

A résztvevők masszívan nagyobbik része nő, rengetegen futnak, és bizony az ilyen lányok szeretik, ha a párjuk is velük tart, ahelyett, hogy egész nap otthon kockul

2017. aug. 20. 11:37
 23/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, pontosan az számít önzésnek és kisajátításnak, hogy a társadtól várod el, hogy motiváljon. Ha nem akarsz sportolni, nem kell. Mi itt megválaszoltuk, hogy miért jó. A gyávaság az, hogy nem kezded el egyedül élni az életedet hanem társra vágysz ahhoz hogy csinálj valamit. És az egész hozzáállásod. Hogy aki egyedül él egy célokat az önző....a sikertelenségedet palástolod ezzel, közben meg a sikeres ember megtanul egy nyelvet, eljár edzeni, nulláról indul és lefut egy maratont, felfedezi a kreativitását és festeni kezd, megmássza a Himaláját, körbe biciklizi az országot, felépít egy vállalkozást és még sorolhatnám. És ezt magától, közben adódnak baráti kapcsolatok, esetleg szerelem is, de az ember magától magáért tesz mindent. És majd egyszer jön valaki akivel össze illenek és szeretik egymást és nem húzzák le és nem a másiktól várják el a motivációt.
2017. aug. 20. 12:00
 24/28 anonim ***** válasza:
Oké 22-es a futóversenyző nőknek biztos bejön ha párjuk is szalad velük, de úgy nagyátlagban a nők kinézetre mennek, sokkal jobban bejön nekik ha ki vagy "pattintva" kigyúrt váll ,mell ,bicó, kockahas megvan ,mintha szálkás a láb a futástól és jó a tüdő kapacitása. Ezért ha csajozás a cél akkor a testépítés ami nyerő ,nagyobbat lehet meríteni,nem csak rétegigényt megcélozni.
2017. aug. 20. 12:08
 25/28 anonim ***** válasza:
48%
A felszínes idióták javasolják maximum, akik szerint a külcsín a minden. Ugyanolyan baromság, mint amikor az anyagi helyzet javítására azt tanácsolják, hogy "tanújjad kifele a sztárszakmát, oszt csiliomos leszel, hö". Ezeknek az IQ-csatároknak jellemzően semmiféle konstruktív ötletük nincs.
2017. aug. 23. 21:57
 26/28 anonim ***** válasza:
93%

Többek között azért, mert:

- jobban nézel ki és jobban is érzed magad tőle a bőrödben (pl. magasabb energiaszint, jobb testbeszéd, mentális állóképesség javulása - kevesebb negatív gondolat, jelenbe kerülés, antidepresszáns hatás stb.)

- megtanít célokat kitűzni

- látványos az eredmény, ami sikerélményt és büszkeséget ad (egyre erősebb vagy, egyre többet tudsz lefutni, leúszni egyhuzamban, egyre több ellenféllel tudod egyenlő félként felvenni a versenyt a ringben stb.)

- megtanít elviselni a kudarcot és alázatra nevel (semmi nem jár ingyen, előtte bele kell tenni a munkát)

- közösségben vagy, ahol haverokat/barátokat (vagy akár párkapcsolatot) szerezhetsz, nem otthon kockulsz a gyk előtt és sajnálod magad :D

- plusz beszédtéma lehet, hogy ki mit sportol, mit szeret benne, mióta csinálja, miket ért el stb.

2017. aug. 23. 22:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Mert önbizalomnövelő -hatású,ha látod, hogy szép tested van, egyre elégedettebb és elfogadóbb leszel önmagaddal; plusz felszabadít a stressz alól, mert oldja, az egészség is kiül rajtad, mert jobban felpezseg a véred; meg valaki így fogalmazott, hogyha valaki egésznap ül, akkor abban szennyvíz lesz, azt mondta; hogy a testünk nagy százaléka víz; és akkor hogyha úgy megáll bennünk, az nem olyan jó, meg aki fittebb-frissebb, jobban néz ki, jobb neki a kisugárzása. És ezt ő is észre fogja venni magán, és sokkal jobban fogja magát érezni.
2017. aug. 25. 23:46
 28/28 anonim ***** válasza:
*meg addig se agyalsz, hogy "jaj, nem fog menni fölszedni valakit", mert lefáraszt
2017. aug. 25. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!